Kutlu Doğum Haftası Hediye Seçenekleri

By | 21 Haziran 2019

Kutlu Doğum Haftası Hediye Seçenekleri

Kutlu doğum haftası, her yıl 14-20 Nisan arasında kutlanmaktadır. Temel amacı, Hz. Peygamber’in doğumunu kutlamak, yaşamını ve örnek alınacak davranışlarını bir kez daha hatırlamaktır. Bu açıdan, genç nesilleri eğitici bir yönü de mevcuttur. Kutlu doğum haftası boyunca, bu amaca yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenir. Salavat yarışmaları, hatim karşılaşmaları, dini içerikli sohbet ve cemiyetleri bunların bazılarıdır. Aynı şekilde çeşitli hediyelikler alıp vermek de, neredeyse 25 yıldan bu yana devam eden bu kutlamalar için gelenek halin almıştır. Kutlu doğum hediyelikleri, gerek bu özel haftayı gerekse de Hz. Peygamber’in örnek alınacak hayatını hatırlamamızı sağlar. Kutlu doğum haftası hediye seçenekleri, sayı ve çeşit bakımından oldukça zengindir.

Değişik kutlu doğum haftası hediyelikleri

Kutlu doğum haftası hediye seçenekleri arasında, ilk sırada geleneksel hediyelikler gelmektedir. Bunlar, Yasin kitapları, gümüş takılar, esans çeşitleri ve 41 Yasin gibi ürünlerdir. Mevlüt ve cemiyetlerde de sıklıkla gördüğümüz bu tarz hediyelikler, kutlu doğum haftası için de rahatlıkla kullanılabilir. Diğer hediyelik ürünler arasında ise, bu haftaya özel üretilenler yer alır. Gül temalı hediyelikler, bunların en başta gelenleri arasındadır. Bilindiği üzere gül, dinimiz ve Hz. Peygamber ile özdeşleşmiş bir simge olup, gül kokulu tesbihler, gümüş gül takılar ve gül esans çeşitleri gibi çok farklı ürünlere konu olabilmektedir. Zikirmatik, hadis kartelaları ve sesli seccade modelleri de, alternatif kutlu doğum haftası hediyeliklerinden sadece bazılarıdır. İhvan web sitesi, tüm bu hediyelikleri avantajlı koşullarla satışa sunmuştur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.