Kuranı Kerim Fiyatları

By | 14 Ocak 2015

kuranı-kerim-fiyatları-İslamiyet’in kutsal kitabı Kuranı Kerim’dir. Kuranı Kerim ayrıca indirilen en son kutsal kitaptır. Müslümanlar Kuranı Kerim’i sıkça okur ve dinlerler. Kuranı Kerim bir çok firma tarafından farklı özelliklerle basılmaktadır. Kuranı Kerim’i basan firmalar ve basılan Kuran’ı Kerim’ler Diyanet İşleri müdürlüğü tarafından incelenip ve onaylandıktan sonra satışa sunulur.

Kuranı Kerim fiyatlarıda basım evine ve basılan Kuranı Kerim’in özelliklerine göre değişiklik gösterir. Kuranı Kerim’ler içeriklerine göre şöyle gruplandırabilir;

Kur’an-ı Kerimler

Kelime Mealli Kuranlarkuranı-kerim-fiyatları

Kuran-ı Kerim Mealleri

Özel Tasarım Kuran-ı Kerim

30 Cüz Kur’an-ı Kerim

Kalem Kuran – Hafız Kalem

Kur’an-ı Kerim (Toptan)

Metinsiz Mealler

Tecvidli Kur’an-ı Kerimler

Türkçe-Latince Okunuşlu Kur’an

Üçlü Kur’an-ı Kerim

Gruplarda ki bu Kuranı Kerim fiyatları da birbirinden farklılık gösterir. Kuranı Kerim fiyatları Kuran’ın içeriği ne kadar ayrıntılı ise o kadar artar. Örnek vermek gerekirse Özel tasarım Kuranı Kerim fiyatları en yüksek Kuran’lardandır. Çünkü kişinin ismine ve tercihine göre ona özel kapak ciltlenip hazırlanmaktadır. Bu yüzden Özel tasarım Kuranı Kerim fiyatları yüksektir. Normal basım Kuran-ı Kerimler ise Kuran-ı Kerim grupları arasında en uygun fiyatlı olan gruptur. Çünkü içerik olarak sadece Arapça Kuran hazırlanması vardır.

Kuranı Kerim fiyatları hem uygun hem de ödeme kolaylıklı seçenekleri ile www.ihvan.com.tr online internet sitesinden hızlı kargo ayrıcalığı ile temin edilebilmektedir.