Kuran Okuma Kalemi

By | 4 Nisan 2015

Kuran-ı Kerim vasıtası ile sevap kazanmak, ecir sahibi olmak için bir çok yol vardır. Kuran-ı Kerim okumak okuyabilmek çok öenemlidir. İnsanın kendini, Rabbini, Peygamberini, dünyaya geliş amacını ve ahiretini en doğru şekilde öğrenebileceği vasıtalardan biridir.

kuran-okuma-kalemi-Kuran okumayı bilmeyenler için hem Kuran dinlemeleri için hem de Kuran okumayı öğrenmeleri için Kuran okuma kalemi tertip edilmiştir.

kuran-okuma-kalemiKuran okuma kalemi özel basım bir Kuran-ı Kerim ile sadece bu Kuran-ı Kerim de çalışan elektronik kalem ikilisinden oluşmaktadır. Elektronik kalemi özel basım Kuranı Kerim’in üzerine tuttuğunuz da elektronik kalem çalışır. Kuran okuma kaleminin çalışması ile birlikte kalem hafızasında bulunan kayıttan Kuran okuma sesi gelmeye başlar. Kuran’n neresi okunacak diye düşünenler için siz neresinin okunmasını isterseniz orası okunuyor şeklinde kısa bir açıklama verebiliriz. Şöyle ki Kuran okuma kalemini istediğiniz cüzün istediğiniz sayfasına istediğiniz ayetine tutarak Kuran okunmasını dinleye bilirsiniz.

Kuran okuma kalemi ile Kuran-ı Kerim’i ister cüz halinde ister sayfa halinde ister ayet halinde okuyabilirsiniz. İstersenizde Kuran okuma kalemi ile Kuran’ın başından başlayarak sonuna kadar okuyarak bir hatim indirebilirsiniz.

Kuran okuma kalemi setini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden değişik versiyonları ile bulup uygun fiyat ve taksitli ödeme seçenekleri ile satın alabilirsiniz.