Mest Çorap Fiyatları

By | 4 Nisan 2015

Mest çorap abdest alırken kolaylık sağlamak amaçlı kullanılan mestin en son üretilen en pratik kullanımlı yeni modelidir. Mestin daha kolay bir şekilde ve her kesim tarafından kullanılması için en basit şekilde üretilmiş mest modelleri yeniden tasarlanmış ve yeni model Mest çorapları üretilmiştir.

mest-çorap-fiyatlarıDeriden üretilen mestlerde bazı rahatsızlık veren eksiklikler vardı. Bu eksiklikler çorap mest üretilirken dikkate alınarak bu eksiklikler giderilerek çorap mest üretilmiştir.

Deri mestler deri olmalarından kaynaklanan sebepten dolayı ayağı soğuk tutar ve üşütür. Ayrıca derinin ayaklara hava aldırmaması sebebi ile deri mestlerde ayaklar çok terlerler ve bu ter yüzünden ayak ıslak kalır ve rahatsız olur. Bir diğer Deri mestlerin bir diğer olumsuz özelliği ise kendinden iki numara büyük ayakkabı ile giyilmesidir.

Mest çorap işte deri mestlerde ki tüm bu olumsuzlukları gidermiş mest-çorap-fiyatları-müslümanların daha rahat bir şekilde mest kullanımını sağlamıştır. Çorap mest çelik bir örgü cinsi farklı bir kumaştan imal edilmiştir. Bu kumaşın özelliği ayağa hava aldırmasıdır. Bu sayede ayaklar terlemez, ıslanmaz ve üşümez. Ayrıca çelik örgü çok kalın bir kumaş olmadığı için bu kumaştan üretilen Mest çorap giyildiği zaman ayakkabı olarak kendi kullandığınız numarada ayakkabı giyebilirsiniz.

Mest çorap fiyatlarıda oldukça uygundur. Mest çorap fiyatları her kesimin alabileceği miktardadır. En yeni Mest çorap fiyatlarıda uygun olarak www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde temin edilebilmektedir.