Kuran ı Kerim Toplu Alımlara Uygun Fiyatlar

By | 1 Ağustos 2019

Kuran ı Kerim Toplu Alımlara Uygun Fiyatlar

Yüce Allah, Casiye ayetinde “Kur’an insanların kalp gözlerini açacak bir nur, sağlam bilgi edinmek için bir hidayet ve rahmettir” buyurmuştur. Her Müslüman, yaşadığı sürece bir Kuran talebesi sayılır ve onun yol göstericiliğinden ayrılmamalıdır. Kuranı Kerim okumak, sadece dinimizi temel kaynağından öğrenmenizi sağlamaz, çeşitli faziletler de kazandırır. Nitekim Hz. Peygamber, “Bir Müslüman Allah rızası için Kur’an-ı Kerim’i okuduğu zaman melekler onun etrafında toplanırlar, onun alnından öperler. O kul için Allah’tan af ve mağfiret dilerler” buyurmuştur. Kuranı Kerim okunmalı ve okutulmalıdır. Bu nedenle, mevlüt ve cemiyetlerde sevap işlemek için Kuran dağıtmak önemli adetlerimiz arasındadır.

Hediyelik toptan Kuran satın al

Bu tür hediyelik Kuran çeşitlerini toptan satın almak çok daha avantajlı bir durum olacaktır. Kuranı Kerim toplu alım yapmak, her şeyden önce fiyat bakımından avantaj elde etmenizi sağlar. Toptan kuran alışverişi, doğal olarak daha düşük fiyatlar elde etmenizi mümkün kılacaktır. Buna ek olarak, mevlüt ve cemiyetinize katılacak kişi sayısı kadar alışveriş yapma imkânınız bulunacaktır. Kuranı Kerim toplu alım yapıp bunları dağıtmak, sevap kazanmanızı da sağlayacaktır. İhvan web sitesi, toptan Kuran ı Kerim alışverişi için en uygun baskı seçeneklerini ve en uygun fiyatları sunmaktadır. Yüksek kalitede basılmış hediyelik Kuran ı Kerim çeşitlerimiz, tüm mevlüt ve cemiyetlerinize değer katacaktır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.