Kulaklıklı Namaz Öğreten Seccade

By | 22 Ocak 2015

kulaklıklı-namaz-öğreten-seccadeNamaz öğreten seccade yeni üretilmeye başlanılmasına rağmen çok çabuk tanınan ve satılan bir seccade çeşidi olmuştur. Namaz öğreten seccadenin bu kadar çoktalep görmesinin en önemli neddeni hiç şüphesiz müslümanların namaz öğrenme konusunda ki ihtiyaçlarını gidermesi olmuştur. Namaz öğreten seccade sayesinde kişi başka hiç bir kimseye ihtiyaç duymadan kolaylıkla namaz kılmayı öğrenmeye başlamıştır.

Namaz öğreten seccadeye bu kadar çok ilgi, rağbet ve talep olunca tabi ki arz talep ilişkisi doğrultusunda bir çok yeni model ve versiyonları üretilmiştir. Bu yeni modellerden biriside Kulaklıklı namaz öğreten seccade modelidir.kulaklıklı-namaz-öğreten-seccade-

Kulaklıklı namaz öğreten seccade modeli tamamen kullanıcı kişilerin ihtiyaçlarını talep etmeleri sonucunda tasraımcıların bu talebe karşılık vermesi ile üretilmiş yeni bir modeldir.

Kulaklıklı namaz öğreten seccade modelinde seccade üzerine monte eddilen cihaza kulaklık takılabilmektedir. Bu sayede ister yolculukta, ister dışarıda ister yürüyüşte bu kulaklıklı Kulaklıklı namaz öğreten seccade cihazını yanınıza alarak hem boş vaktinizi değerlendirmiş olacaksınız hem de  namaz kılmayı öğreneceksiniz. Ayrıca bu şekilde Kulaklıklı namaz öğreten seccade sayesinde namaz dualarını ve surelerinide kolaylıkla ezberleyebilirsiniz.

Kulaklıklı namaz öğreten seccade kendine özel kutusunda, seccade, kulaklık, cihaz, şarz aleti ve kullanım kılavuzu seti olarak müslümanların hizmetine sunulmuştur.

Kulaklıklı namaz öğreten seccade modelini ve diğer bütün namaz öğreten seccade modellerini uygun fiyat ve kapıda ister taksitli ister nakit ödeme seçenekleri ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden alabilirsiniz.