Küçük Yasin Kitabı Fiyatı

By | 2 Nisan 2015

Hediyelik olarak dağıtılan Yasin kitapları farklı farklı boyutlarda hazırlanarak basılmaktadır. Bunun sebebi hediyelik dağıtılan Yasin kitaplarının farklı farklı cemiyetlerde, toplantılarda, oturumlarda, faaliyetlerde ve hayır işlerinde dağıtılmasıdır.

küçük-yasin-kitabı-fiyatıBu saydığımız faaliyetlerin tamamı farklı farklı kişi, kurum , kuruluş, kamu, özel sektör, vakıf, dernek gibi kuruluşlar tarafından hazırlanmaktadır. Bu cemiyet sahiplerinin hediyelik Yasin için ayırdığı bütçede elbette ki aynı oranlarda değildir. Hayrın veya hediyenin büyüğü küçüğü olmaz düşüncesi ile cemiyet sahiplerinden dar bütçeli olanlar küçük Yasin kitabı fiyatı daha uygun olduğu için alıp dağıtabilmektedirler.

küçük-yasin-kitabı-fiyatı-Küçük Yasin kitabı fiyatı bakımından daha uygun olması içeriğinin de daha az olduğu sorusunu akıllara getirebilir. Fakat bu tarz şüpheler yersizdir. Çünkü diğer büyük boy Yasin kitabının içinde bulunan bütün dua, sure ve tesbihler aynen küçük Yasin kitabı içinde de mevcuttur.

Küçük Yasin kitabı fiyatının ucuzluğu yanında başka avantajlı tarafları da vardır. Yasin kitabının küçük ebatlarda basılması daha kolay taşına bilir olmasını sağlar. Hem evde hem yolda hem seyahatte hem işte hem okulda cebiniz de taşıyabildiğiniz küçük Yasin kitabını hemen çıkartıp istediğiniz yerde okuyabilirsiniz.

Küçük Yasin kitabı fiyatı toptan olarak çok sayıda alındığı zaman çok daha uygun fiyata gelmektedir. Size özel toptan küçük Yasin kitabı fiyatını almak için www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasına baş vurabilirsiniz.