Hediyelik Tesbihlerde Göz Alıcı Tasarımlar

By | 21 Haziran 2019

Hediyelik Tesbihlerde Göz Alıcı Tasarımlar

Tesbih modelleri, gerek günlük hayatta ve gerekse de dini ibadetler sırasında kullanılabilen aksesuarlardır. Özellikle dini kullanımı son derece yaygın olup, camilerde cemaatin ortak kullanımına sunulan tesbih modelleri bulunmaktadır. Bu durum, tesbihin aynı zamanda bir ibadet şekli olmasından kaynaklanır. Gerçekten de, tesbih yüce Allah’a seri bir şekilde ibadet etme anlamına da gelir ve namazdan sonra 33 defa “sübhanellah”, 33 defa “elhamdülillah” ve 33 defa “Allahü ekber” dualarını okumak tesbih sayılır. Tesbih modelleri, bu ibadet sırasında sayıyı karıştırmamak amacıyla kullanılmaktadır. Günlük kullanım için üretilen tesbihler ise daha gösterişli tasarımlara sahiptir. Hatta hediyelik tesbih modelleri bu bakımdan son derece etkileyici olup, koleksiyonlara dahi konu olabilmektedir.

 

Toptan hediyelik tesbih satın al

Hediyelik tesbih modelleri, değerli malzemelerden imal edilir. Kehribar, yakut, kaplan gözü taşı, öd ağacı ve oltu taşı, bu değerli malzemelere örnek olarak gösterilebilir. Gümüş de, hediyelik tesbih modelleri için sıklıkla kullanılan bir materyaldir. Eğer bir tesbih çok değerliyse, günlük hayatta kullanılmaz ve koleksiyonlara konu olur. Nitekim bu nedenle koleksiyonluk tesbih modelleri adıyla da anılır. Klasik hediyelik tesbih modelleri ise, mevlüt ve diğer cemiyetlerde dağıtabileceğiniz uygun hediyelikler arasındadır. Toptan hediyelik tesbih satın alıp dağıtmanız halinde, hem mevlüdünüzün hatırlanmasını sağlamanız ve hem de sevap işlemeniz mümkündür. İhvan web sitesi, göz alıcı tasarımlara sahip hediyelik tesbih modellerini en uygun fiyatlarla satışa sunmuştur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.