Kolay Doğum Yapmak İçin Dualar

By | 17 Kasım 2014

kolay-dogum-yapmak-icin-dualarAnneler için hamile olmak çok büyük bir mutluluktur, ancak hemen hemen tüm anne adayları hamileliği süresince doğumu hakkında endişe ederler. Hatta bu durum bazılarında evham halini alır. Ancak bu dualar yapılırsa gerçekten bu durumu çok kolay bir şekilde Allah’ın izni ile atlattıklarım görürler. Çok zor durumlarda bile Allah’ın yardımı ve bu dualar ile harikulade haller yakın çevremde müşahede edilmiştir. Mutlaka uygulayınız.

1- Zor doğum yapan kadınlar için yada doğumun zor olacağından endişe edenler için bir kaseye 40 besmele yazılıp zemzem suyu ile silinerek doğum yapacak kişiye içirilirse Allahın izni ile kolay ve tehlikesiz bir doğum yapar.

2- Kolay doğum yapmak isteyen kişi 450 defa bu ayeti suya okuyup içmelidir.

‘La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimiyn. ’

3- Aşağıda yazdığımız dualar bir suyun içine yazılıp konulur. Daha sonra doğum yapan kadına içirilir ve üzerine serpilirse gayet kolay bir doğum gerçekleşir

‘Meryeme veledehü ısa izessemaaün şekkat ve ezinet li rabbiha ve hukkat ya muhammed ve elkat ma fi ha ve tehallet v ezinet li rabbiha ve hukkat ya muhammed vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azıym.