Câbir b. Abdullah (radıyallâhu anh)’dan rivâyet edildiğine göre Peygamber (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmaktadır:
“Kendiniz aleyhine beddua etmeyin. Çocuklarınız aleyhine beddua etmeyin. Mallarınız aleyhine beddua etmeyin, içerisinde Olur ki, Allah’tan istenilenlerin verildiği bir zamana rastlarsınız da Allah dilediğinizi kabul ediverir.”
Câbir b. Abdullah (radıyallâhu anh)’dan rivâyet edildiğine göre Rasulullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmaktadır:
“Kendiniz aleyhine beddua etmeyin. Çocuklarınız aleyhine beddua etmeyin. Hizmetçileriniz aleyhine beddua etmeyin. Mallarınız aleyhine beddua etmeyin. Olur ki, Allah’tan istenilenlerin verildiği bir zamana rastlarsınız da Allah dilediğinizi kabul ediverir.”