Kelime Kelime Kuran Meali Oku

By | 16 Aralık 2014

kelime-kelime-kuran-meali-okuKuran-ı Kerim mealleri ikiye ayrılır. Birincisi düz metin halindeki ayet ayet meallerdir. İkincisi ise kelime kelime Kuran mealidir. Kelime kelime Kuran meali okurken her Arapça kelimenin altına mealininde yazılması ile hazırlanmaktadır. Kelime kelime Kuran meali okumak bu sayede okuduğumuzu daha iyi anlamaya vesile olmaktadır.Ayrıca her kelimenin altında gösterilen transkripsiyon işaretlerine uyulduğu takdirde Kuran daha az yanlışsız okunacaktır.

Ayrıca Kelime kelime Kuran meali okumak Arapça öğrenenlerin Arapça kelimeleri daha çabuk öğrenmelerinide sağlamaktadır.

Kelime kelime Kuran meali okumanız için hazırlanmış özel Kuran mealinin genel özelliklerini şu şekilde kısaca sıralayabiliriz;

  • Kur’an-ı Kerim Satır Arası Kelime Türkçe Okunuşu
  • Transkript – Renkli Tecvidli – Bilgisayar Hatlı
  • Arapça Hat , Tükçe okunuş, Satır Arası Kelime Meali, Kuranı Kerim Meali tam Metni ve Renkli Tecvid’i bir arada bulabileceksiniz.
  • Arapça kelimenin altına Türkçe okuyuşlarının yazılması ile de artık harfleri karıştırmayacaksınız.
  • Sadeleştirilmiş tam metni ile kuranı daha iyi anlayacak ve yaşayacaksınz
  • Medler, İdğam, İzhar, İhfa, İklab, Kalkale, Kalın okunan harfler gibi tüm tecvid kaideleri Arapça harflerde ve Türkçe okunuşlarda özel renklerle kodlanarak Kur’an-ı Kerimin doğru okunmasında sizin en büyük yardımcınız olucak.

Kelime kelime Kuran meali okumak isteyenler için tüm kelime mealli Kuran’lar ve diğer dini eserler ihvan.com.tr online alış veriş mağazasında hizmetinize sunulmuştur. Kelime kelime Kuran meali kitaplarına https://www.ihvan.com.tr/kurani-kerim linkinden ulaşabilir, istediğiniz meali hemen sipariş verebilirsiniz.kelime-kelime-kuran-meali-oku-