İngilizce Kuran Meali

By | 16 Aralık 2014

ingilizce-kuran-meali-Kuran-ı Kerim meali Kuran’ın Arapça dışında başka dillere en uygun biçimde çevrilmesi, açıklanması demektir. Kuran’ı Kerim bir çok dilde meal olarak hazırlanmıştır. Bu diller arasında İngilizce Kuran Mealide vardır.

İngilizce dünya üzerinde en çok kullanılan dildir. Çoğu ülkede kendi dilleri yanında yabancı dil olarak İngilizce kullanılmaktadır. Bu yüzden İngilizce Kuran Meali din olarak İslamiyeti seçmiş yabancılar için hazırlanmıştır.

Aynı zamanda başka dinlere mensup olan gayri müslümlerin İslamiyeti tanımaları Kuran-ı Kerim’in tüm insanlığa gönderilen son kutsal kitap olduğunu anlamaları için de İngilizce Kuran Meali hazırlanmıştır.

İngilizce Kuran Meali hem ülkemizde hem de dünyanın her yerinde insanlığın hizmetine sunulmuştur. Müslüman olanlarda İngilizce Kuran Mealini eğer gayri müslüm arkadaşları, tanıdıkları varsa alarak onlara hediye edebilirler. Belki İngilizce Kuran Meali sayesinde imana gelmelerini, İslamiyeti seçip müslüman olmalarını sağlayabilirler.ingilizce-kuran-meali

İngilizce Kuran Meali düz yazı metni olan Kuran’ların yanında sesli olan kalem Kuran‘larla da hazırlanmıştır. Özellikle kalem Kuran İngilizce Kuran Mealini dinlemek ve bu sayede anlamak çok kolaydır.

İngilizce Kuran Mealini her türlü dini kitap ve eserin satışının bulunduğu www.ihvan.com.tr online internet sitesinde bulabilirsiniz. Ayrıca yurtdışında yaşıyorsanız yada Türkiye’den yurtdışında yaşayan sevdiklerinize İngilizce Kuran Meali alıp hediye etmek istiyorsanız, ihvan.com.tr alış veriş sitesi hızlı yurtdışı kargo gönderileri ile size bu konuda yardım edebilir. Sorunsuz ve kısa sürede yurtdışına gönderiniz ulaşabilir.