Kapıda Ödeme Umre Kıyafetleri

By | 1 Ağustos 2019

Kapıda Ödeme Umre Kıyafetleri

Kapıda Ödeme Umre Kıyafetleri

Umre, bilindiği üzere istenen herhangi bir zamanda yapılan Kâbe ziyaretine verişen isimdir. Farz değil, sünnet sayılmaktadır. İstenilen zamanda yapılabiliyor olması dışında, Hac ile bir farkı bulunmamaktadır. Yani Hac sırasında geçerli olan kurallar ve ibadetler, Umre sırasında da geçerli olmaya devam etmektedir. Nitekim Umre esas itibariyle Kâbe’yi tavaf etmek (etrafında yedi defa dönmek) ve Safa ile Merve tepeleri arasında yedi defa koşmaktır. Bu bakımdan, umre kıyafetleri ile hac kıyafetleri de birbirinin aynıdır. İhram denilen bu kıyafetler, her iki ziyaret sırasında da giyilir. İhram modelleri, “Sizden biriniz, bir izâr (alt peştemal), bir ridâ (üst peştemal) ve iki nalınla ihrama girsin. Nalın bulamazsa, mest giysin, mestlerin topuklarından aşağısını ayırsın” hadisi şerifine göre üretilmiş dikişsiz giysilerdir.

Hac ve umre kıyafetleri satın al

Kutsal topraklara girilmeden önce, umre kıyafetleri giyinilmelidir. Bu nedenle bu kıyafetlerin henüz yola dahi çıkılmadan yurt içinden alınması tavsiye edilir. Bu bakımdan, online web siteleri en büyük yardımcınız olacaktır. Zira web siteleri hem avantajlı fiyatlar, hem de zengin seçenekler içermektedir. İhvan web sitesi ise, bunların üzerine ücretsiz kargo ve kapıda ödeme umre kıyafetleri gibi avantajlar ilave etmektedir. Kapıda ödeme umre kıyafetleri büyük bir kolaylık olup, ödemenizi siparişinizi teslim eden görevliye yapmanızı sağlamaktadır. İhvan, sizlere daima en uygun fiyatları ve en avantajlı alışveriş seçeneklerini sunacaktır. 

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 69 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.