Umrede Ne Gibi Hediyelik Eşyalar Alınır?

By | 1 Ağustos 2019

Umrede Ne Gibi Hediyelik Eşyalar Alınır?

Umrede Ne Gibi Hediyelik Eşyalar Alınır?

Kutsal topraklara yapılan ziyaret, hac mevsimi içerisinde gerçekleşirse Hac, diğer zamanlarda gerçekleşirse de Umre adını alır. Dini kurallar ve yapılan ibadetler bakımından her ikisi de oldukça benzerdir. Nitekim umrede sadece hacda olduğu gibi Müzdelife’ye gitmek, Arafat’ta vakfe yapmak ve Mina’da şeytan taşlamak yoktur. Bunun dışında her iki ibadet de örneğin giyilmesi gereken kıyafetler ve alınması gereken malzemeler bakımından aynıdır. Umre de, aynı hac gibi gerek giderken gerekse de dönerken çeşitli malzemelerin satın alınmasını gerektirir. Umre dönüşü alınan malzemeler, hediyelik kategorisindedir. Umre hediyelikleri, bu kutsal ibadetin coşkusunu tüm sevdikleriniz ile paylaşmanızı sağlamaktadır.

Umre dönüşü alınan hediyelik eşyalar

Umrede ne gibi hediyelik eşyalar alınır sorusunun cevabı, bu nedenle sevap işlemek için dağıtılan hediyelik ürünlerden oluşur. Bu ürünlerin en bilinenleri, esans çeşitleri, seccade modelleri, gümüş takılar ve tesbih çeşitleri gibi hediyeliklerdir. Günümüzde, zikirmatik, akıllı seccade ve kıbleyi gösteren pusula gibi ürünler de giderek popüler hale gelmektedir. Yine, zemzem takımları da en sık tercih edilen umre hediyelikleri arasındadır. İhvan web sitesi, tüm bu umre hediyeliklerini ve ihtiyaç duyabileceğiniz diğer umre malzemelerini avantajlı koşullar ile satışa sunmaktadır. Tüm ürünlerimiz üstün kalite standartları ile üretilmiş olup, sevdiklerinize gönül rahatlığı ile verebileceğiniz bir seçkinliktedir. Yine, set şeklinde satılan umre hediyelikleri ve toptan umre malzemeleri kategorilerimiz de mevcuttur.

Hac Umre Malzemeleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.