Kalp Çarpıntısı İçin Dualar

By | 17 Kasım 2014

kalp-carpintisi-icin-dualarHepimizin bir şeye heyecenlandığı zaman yada öfkelendiği zaman kalbi hızla çarpar. Ama bazıları vardır ki bu çarpıntı onlarda bu gibi durumlar olmadığı zamanlarda, yada daha şiddetli bir şekilde ortaya çıkar. Bu gibi durumlardan şikayetçi olanlar için gayet tesirli dualar yazıyoruz.

1- İnşirah suresi bir suya okunup üflenirse daha sonra kalp hastası olan kişiye içirilirse gayet faydalı olur. Çarpınti hissedildiği vakit elini göğsü üzerine koyup bu sureyi okursa yine çarpıntının dinmesini sağlar.

2- Ali İmran suresinin 83. ve 85. Ayetleri yeni bir toprak kaba yada bir bardağa yazıldıktan sonra yağmur suyu ile silinip kalp çarpıntısı olan kişiye içirilirse Allah’ın izni ile şifa hasıl olur.

3- Bu ayetler bir kağıda yazılıp kalp ağrısı çeken kişinin suyunun içine konulup, içirilir. Ayrıca hasta olan kişi bu ayetleri okumaya devam etmelidir.

‘Le in enceytena min hazihi lenekünenne mineş şakiriyn. Ellezine amenü ve tedmeinne kulübehüm bizikrillah. Ela bizikrillahi tedmeinnel kulüb. ’