Kalem Kuran

By | 8 Kasım 2013

pr_01_4410_minHafız Kalem;  Kur’an-ı Kerim’i yavaş okuyan ve okuma esnasında telaffuz zorluğu çeken kişer, daha güzel okumak ve öğrenmek isteyen kişiler için çok faydalı olacak kolay kullanımı olan bir cihazdır.

Çocuklarına Kur’an-ı Kerim öğretmek isteyen yada daha iyi Kur’an okumyı isteyen kişilerin, kolay kullanılabilen hafız kalem ile Kur’an okumayı kolayca öğrenebilir ve kıratınızı düzeltebilirsiniz.

Kolay kullanım kartı sayesinde okuma yazma bilmeyen yaşlılarında kolayca kullana bileceği bir üründür.
İster bir sureyi komple baştan sona okusun siz Kur’anı kerim üzerinde takipedin, İsterseniz telafuzda zorlandığınız ayeti defalarca okusun yaşadığınız telafuzz sorununu ortadan kaldırın.

KALEM KURAN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN >>>

Kuran Okuyan Kalem set içerisinde bulunan elif ba kitapçığı sayesinde Kur’anı okumayı bilmeyen kişilerinde kolayca öğrenebileceği kullanımı kolay bir üründür.

Teknolojinin hayatımızda hızla yer alıyor olması, bu hareketin doğru yönlendirilmesi ve faydalı hale getirilmesini lüzumlu kılmaktadır.

Hayatımızın her safhasında Kur’ân ile birlikte olmanın ve istifade edebilmenin kapılarını sizler için aralıyor. Kalem Kuran; kolay Kur’ân öğrenimi, hatim takibi ve dijital olarak Kur’ân dinleme imkânı sağlamaktadır.

Kalem Kuran’la İshak Danış, Abdussamed, Sudeys (Kabe İmamı), Mahir, El-Ğamidi ve 114 Hafız (Bu seçildiğinde Kur’ân-ı Kerimdeki 114 surenin herbirini bir başka hafız okumaktadır.) gibi meşhur hafızlardan birisini seçip dinleme imkânına sahipsiniz.
Zeynelabidin Kahki’nin sesinden günlük duâlarla birlikte, Hac ve Umre duâlarını da dinleyebilirsiniz.

KALEM KURAN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN >>>

Kalem Kur’ânın faydalarından bazıları…

1- Kur’ân okumayı öğrenmek isteyenler Kalem Kur’ân ile Kur’ân-ı Kerîm’i hiçbir hocaya gerek kalmaksızın hem de en doğru telaffuzla ve tecvidli olarak öğrenebilirler. (Bu özellik sadece bu Kalem Kur’ânda vardır)
2- Kur’ân-ı Kerîmi yeni öğrenenler, takıldıkları ayeti Kalem Kur’ân’a okutturarak istifade edebilirler.
3- Tecvid öğrenenlerin ve tecvidini geliştirmek isteyenlerin çok fayda görecekleri bir ürün.
4- Telaffuzunu geliştirmek isteyenler için yardımcıdır.
5- Dokundurduğunuz ayetin hem Arapçasını hem de mealini dinleyerek Arapçanızı geliştirebilirsiniz.
6- Dokundurduğunuz ayetin hem Arapçasını hem de mealini dinleyerek kelime haznenizi geliştirebilirsiniz.
7- İstediğiniz ayeti arka arkaya okutarak Kur’ân-ı Kerîm ezberlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.
8- İstediğiniz ayeti arka arkaya okutarak kıraatinizi düzeltebilir veya geliştirebilirsiniz.
9- Hacda/Umrede kitaptan arayıp bulmak zorunda kalmadan karteladaki resimlere dokundurmak suretiyle o yerde edilmesi gereken duayı çok rahatça Kalem Kur’ândan kulaklıkla dinleyebilir veya hoporlör ile hem dinleyip hem de dinletebilirsiniz.
10- Günlük duâları hem her yerde ve her zaman dinleyebilir, hem de her gün dinleyerek bu duâları zamanla ezbeleyebilirsiniz.
11- Farklı kıraatlerde okuyan birçok hafız kalemde bulunmaktadır, bu sayede dilediğiniz hafızdan dilediğiniz kıraatde dinleyerek o kıraatde kendinizi geliştirebilirsiniz.
12- Kalem Kur’ânın bazı modelleriyle ses kaydı yapabilirsiniz.

KALEM KURAN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN >>>