Kabeden Canlı Yayın 24 Saat

By | 6 Ocak 2015

kabeden-canlı-yayın-24-saat-Müslümanların kıblesi olan Kabe’yi görebilmek Mekke şehrini ziyaret etmek gerekmektedir. Bu ziyaretler Hac ve Umre ziyaretleri olarak ikiye ayrılır. Hac ibadeti islamın 5 şartından birisidir. İmkanı olan herkesin yılın belli zamanında 5 gün kabe’yi tavaf etmesi ile hac ibadetini yerine getirmiş olur. Umer ise bu belirli 5 gün dışında Kabe’yi ziyaret etmeye denilmektedir.

kabeden-canlı-yayın-24-saatMekke’yi Kabe‘yi ziyaret etmek O kutsal toprakları görebilmek her müslümanın en büyük hayallerinden biridir. Ama Kabe’ye gidebilmek öyle kolay değildir. Hem maddi imkanlarının yerinde olması hem vücut sağlığının yeterli olması hem de Mekke’ye giriş izninizin yani vizenizin olması gerekmektedir. Hac zamanı özellikle çok büyük bir yoğunluk olduğu için her isteyen Mekke’ye gidememektedir.

Bu şartları yerine getirmeyenler ne yapacak O mübarek yeri Kıblemizi Kabe‘yi göremeyecek mi?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık bu sorunun çözümüde bulunmaktadır. Özel tv kanalları Kabeden canlı yayın 24 saat yapmaktadırlar. Bu sayede istediğiniz zaman Kabe’yi görebilirsiniz.

Kabeden canlı yayın 24 saat ile Kabe-i Muazzama da kılınan sabah namazı, öğle namazı, ikindi namazı, akşam namazı, yatsı namazını kabe canlı yayın ile izleyebilirsiniz. Ayrıca  Kabeden canlı yayın 24 saat ile Namaz vakitleri dışında da kabeyi ve etrafını seyredebilir Kabe çevresinide tanıyabilirsiniz.

Hac ve Umre ile ilgili aradığınız her ihtiyacı ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden bulabilirsiniz.