İndirimli Namaz Öğreten Seccadeler

By | 21 Haziran 2019

İndirimli Namaz Öğreten Seccadeler

Namaz eğitimi, mümkün olduğu kadar küçük yaşta başlamalı ve kalıcı olması sağlanmalıdır. Yani kuru kuruya bir eğitim verilmemeli, namaz eğitiminin çocuğun yaşına uygun, eğlendirici nitelikte ve kalıcı olmasına dikkat edilmelidir. Bu bakımdan teknolojik gelişmelerden de faydalanmak önem taşımaktadır. Bir namaz eğitim cihazı olarak kullanılabilen akıllı seccade modelleri, bu bakımdan son derece faydalı ürünlerdir. Namaz öğreten seccade adıyla da bilinen bu ürünler, gerçekten de namaz eğitimi amacıyla kullanılabilir. Üstelik verdikleri eğitim, kalıcı, faydalı ve öğretici nitelikte olacaktır. Namaz öğreten seccade modelleri, teknolojik açıdan gelişmiş ancak kullanması kolay ürünlerdir. Genç, çocuk ve yaşlılar tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Namaz eğitim cihazı satın al

Namaz öğreten seccade modelleri kutusu içerisinden, bir adet halı tipi seccade ile bir adet de aparat çıkar. İşin sırrı bu aparattadır. Aparat ile seccade birbirine bağlı değildir, yani istediğiniz başka bir seccadeyi kullanmanız da mümkündür. Aparat, küçük bir kutu boyutunda olup üzerinde düğmeler ve hoparlör yer alır. Düğmelerin üzerinde vakit namazlarının ismi yazar. Kılınacak namazın düğmesine basmanız yeterli olacaktır. Hoparlörden, sesli olarak ezan ve gerekli namaz duaları okunmaya başlanacaktır. Pille çalışan bu aparat, gömlek cebinde taşınabilir ve her yere götürülebilir. Kullanımı çok basit ve pratiktir. Namaz öğreten seccade modelleri namaz kılmayı öğretir ve kıraatinizi düzeltmenize imkan tanır. İhvan web sitesi, indirimli namaz öğreten seccade modellerini satışa sunmuştur.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.