Akıllı Seccadelere Almanya’dan Yoğun İlgi

By | 21 Haziran 2019

Akıllı Seccadelere Almanya’dan Yoğun İlgi

Akıllı seccade modelleri, ibadeti kolaylaştırmakta ve en önemlisi de gençler ile çocuklara namaz kılmayı sevdirerek öğretmektedir. Özellikle yurtdışında yaşayan müminler, namaz eğitimi konusunda zorluk çekmekte, cami ve cemaatin az olması nedeniyle çocuklarına bu eğitimi nasıl verecekleri konusunda tereddütte kalmaktadır. Akıllı seccade modelleri birer namaz eğitim cihazı olarak kullanılabildiği için, bu sorunu ortadan kaldırmakta ve Almanya dâhil tüm ülkelerde en çok satan ürünler arasında yer almaktadır. Akıllı seccade , bilindiği üzere set halinde satılan ürünlerdir. Ancak set içerisinden çıkan seccade ile asıl işi gören aparat, birbirinden bağımsızdır. Yani ürün ile birlikte gelen seccadeyi kullanma zorunluluğunuz yoktur. Herhangi bir seccade ile de kullanmanız mümkündür.

 

Akıllı seccade yurtdışı kargo

Akıllı seccade basit, pratik ve son derece gelişmiş bir cihazdır. Yukarıda bahsettiğimiz aparat, küçük bir kutu şeklindedir ve üzerinde düğmeler ile hoparlör yer almaktadır. Düğmelerin üzerinde vakit namazlarının isimleri yazılıdır. Kılınacak namazın isminin yazdığı düğmeye basıldığında, hoparlörden sesli olarak ezan ve gerekli namaz duaları okunmaya başlanacaktır. Bu sayede, namaz eğitimi eğlenceli ve akılda kalıcı bir şekilde verilebilecektir. Hatta yetişkinlerin dahi kıraatlerini düzeltmeleri mümkün olacaktır. İhvan web sitesi, güvenilir kargo servisi ile Almanya dâhil dünyanın her yanına akıllı seccade modellerini uygun fiyatlarla göndermektedir. Akıllı seccade fiyatları son derece uygun olup, kalitemiz ise tartışılmaz bir üstünlüğe sahiptir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.