İhvan Hac Malzemeleri Bursa

By | 1 Ağustos 2019

ihvan-hac-malzemeleri-bursaİhvan Hac malzemeleri Bursa‘da Hac ve Umre malzemelerinin en çok çeşidini en uygun fiyatlarla temin edebileceğiniz mağazadır. İhvan hac malzemeleri Bursa merkezinde Ulucami’nin hemen yanında hizmet vermektedir. İhvan mağazalarının Hac ve Umre malzemeleri dışında dini eserler satışı yapılan ve bayanlar için tesettür giyim eşyaları satışı yapılan iki mağazası ile birlikte www.ihvan.com.tr ve www.ihvangiyim.com.tr online alışveriş sitesinin yönetiminin yapıldığı ofiside mevcuttur. İhvan hac malzemeleri Bursa dışında başka bir şehir de mağazası bulunmamaktadır. Diğer şehirlere ve Yurtdışına internet üzerinden online alışveriş ile hizmet vermektedir.

Hac ve Umre yolculuğuna çıkacak müslümanlar için rahat bir yolculuk geçirmelerine yardımcı olacak özel tasarım hac ve umre malzemeleri bulunmaktadır. Bu malzemelerin en kalitelisene en uygun fiyat ve kullanım garantisi ile İhvan hac malzemeleri Bursa mağazasından ulaşabilirsiniz.

İhvan hac malzemeleri Bursa mağazasından temin edebileceğiniz hac ve umre malzemeleri şunlardır; hac ve umre ziyaretinizde giyebileceğiniz kıyafetler, keten takımlar, afgan modelleri, krep feraceler, Medine ipeği özel feraceler, pamuklu keten umre kıyafetleri, desenli ve düz ihram çeşitleri, sandalet ve ortapedik ayakkabı çeşitleri, rahat terlik modelleri, bay ve bayan için özel üretim tavaf patik çeşitleri, para keseli fermuarlı atlet erkek ve bayan için özel tasarım, takmatik boneli örtü takımı, kokusuz ve katkısız sıvı ve kalıp sabun, erkekler için ihramdan çıkarken kullanılacak traş takımı,abdest çorabı modelleridir.

İhvan hac malzemeleri Bursa mağazalarından ayrıca hediyelik dağıtabileceğiniz seccade, tesbih, sürme, kına, zikirmatik, ört, şal, koku, takke, zemzem yakımı, kolye, yüzük,gibi aksesuarlarıda temin edebilirsiniz.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.