Ucuz Namaz Tesbihi Nereden Alabilirim?

By | 21 Haziran 2019

Ucuz Namaz Tesbihi Nereden Alabilirim?

Tesbih modelleri, bilindiği gibi 33 veya katları kadar boncuk tanesinin ipe dizilmesiyle meydana gelen halkanın adıdır. Stres atmak için ve çeşitli dini ibadetlerde kullanılır. En çok kullanıldığı alan, çeşitli dini vecibelerin yerine getirilişinin hesabını kolayca doğru tutmak içindir. Tesbih modelleri, namaz bitiminde kullanılır ve namaz tesbihatı adındaki özel bir ibadet için de büyük önem taşır. Bu ibadette, yüce Allah’ın 99 sıfatı tekrar edilir. Sayıyı karıştırmamak için, namaz tesbihi kullanmak zorunludur. Zaten bu nedenle namaz tesbihi modelleri 3 ve 3’ün katları şeklinde boncuk sayısına sahiptir. Zira bu ibadetler de aynı sayı ve katları şeklinde tekrar edilir.

Namaz tesbihi satın al

Namaz tesbihi satın almak, belirli bir sayıda tekrar edilmesi gereken ibadetlerinizi kolayca gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Namaz tesbihi modelleri,  doğal olarak gösterişli ürünler değildir. Sade bir tasarımları vardır ve genellikle beyaz renkte üretilirler. 11, 33 ve 99 taneli tesbihler kullanılır. Gösterişli, dikkat çekici tesbih modelleri ise değerli taşlardan imal edilir ve ya hobi amaçlı, ya da koleksiyon amaçlı kullanılır. Nitekim bu nedenle, bunlara koleksiyonluk tesbih modelleri de denmektedir. Ancak namaz tesbihi modelleri, yukarıda da izah ettiğimiz gibi sade ve pratik aksesuarlardır. Namaz tesbihi satın almak için en çok sayıda çeşidi ve en uygun fiyatları, hâlihazırda İhvan web sitesi sunmaktadır.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.