Hayrat Vakfı Yayınları

By | 1 Ağustos 2019

hayrat-vakfi-yayinlariÜlkemizde dini eserler ve dini içerikli eserler bit çok kurum, kuruluş ve vakıf tarafından yayınlanmaktadır. Her kitabı seçerken olduğu gibi İslami eserleri ve dini kitapları seçerken çok dikkatli olunmalı, alınacak kitabın içeriğine dikkat edilmeli, yazarı hakkında bilgi sahibi olunmalı kısacası okunacak olan dini kitabın güvenilir olup olmadığına içinde yazanların doğru kaynaklara dayanıp dayanmadığına çok dikkat edilerek kitap seçimi yapılmalıdır.

Güvenilir eserler ve dini kitaplar yayınlayan Hayrat vakfı yayınları dini kitaplar almak için tercih edilebilecek doğru yayınevlerinden biridir.

Hayrat vakfı yayınları adından daanlaşılacağı gibi Hayrat vakfına ait bir yayınevidir. Hayrat vakfı Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin vekili Ahmet Hüsrev Altınbaşak tarafından 1974 yılından İstanbul’da kurulan köklü bir vakıftır. Hayrat vakfı yayınları içinde en çok bilinen Kuran-ı Kerim basımlarıdır. Özel ve kolay okunan Ahmet Hüsrev hattı ile yazılan Hayrat vakfı yayınları Kuran-ı Kerim’leri en çok alınıp okunan ve tercih edilen Kuran-ı Kerim’lerin başında gelmektedir.

Hayrat vakfı yayınları sadece Kuran-ı Kerim basımı ve yayını yapmaz. Kuran-ı Kerim dışında dini içerikli kitaplar, romanlar, hikayeler, çocuk kitapları, Elif – Ba, fıkıh kitapları, meal kitapları, tefsir kitapları, Osmanlıca dil bilgisi kitapları, Risale-i Nur külliyatı ve daha bir çok dini eserler ve kitaplar yayınlamaktadır.