Hafız Kalem Kuran Meali

By | 3 Mart 2014

hafız kalem kuran meali

Kuran meali dinlemek Kuran-ı Kerim’i anlamanın en önemli yollarından biridir.Kuran-ı Kerim’i anlayarak okumak bir müslümanın başlıca görevlerindendir. Çünkü müslüman hayatını, ibadetlerini, her türlü işini, yaşayışını Kuran’ın emrettiği şekilde düzene sokmak zorundadır.Meali okuyabilir yada dinleyebilirsiniz. Kuran mealini anlaması size hangisi kolay geliyorsa onu seçebilirsiniz.

Mesela sohbetlere gidip hocalardan Kuran meal’ini dinleyebilirsiniz yada televizyon kanallarında ki programlardan seyredebilirsiniz. Fakat bunlar için sizin karşı tarafın zaman programlamasına uyum sağlamanız lazım. Yani hocanın sohbet saatini yada tv programının gününü kendi işinize göre ayarlayamazsınız.

Eğer yoğun çalışıyorsanız yada evde çocuklarla tempolu bir günlük programınız varsa ve ”kendi zaman ayarlamama uyan bir Kuran mealini dinlemek istiyorum” diyorsanız  Hafız kalem Kuran meali tam bu konuda size yardım edebilir.

Hafız Kalem Kuran Mealini istediğiniz saatte ve yerde hem de istediğiniz duraklama sıklığıyla dinleyebilirsiniz. Başka birine ihtiyaç duymadan Hafız kalem Kuran mealini dinlemek ve anlamak teknolojinin son nimetlerinden biri olan Kuran kalem ile size ve beraber dinlediğiniz sevdiklerinize artık çok ama çok kolay gelecek.