Göz Kalemi Sürme Teknikleri Video

By | 10 Kasım 2014

göz-kalemi-sürme-teknikleri-videoGöz kalemi bayanların belkide ilk makyaj malzemeleridir. İlk gençlik çağlarında makyaja göz kalemi sürülmesiyle başlanır. Daha sonrada bayanların vazgeçilmez makyaj malzemelerinden olur göz kalemleri. Göz kalemi her yaşta ve her dönemde bayanların en çok tercih ettikleri makyaj ürünüdür. Göz kaleminin vazgeçilmez rengi hiç şüphesiz ki siyahtır. Bakımlı ve güzelliğine önem veren her bayanın muhakkak ki siyah renk bir göz kalemi vardır. Bunun dışında renkli gözlüler için üretilmiş mavi, yeşil, kahverengi göz kalemleri ile giysilerle kullanılması için tasarlanmış her renk göz kalemi bulunmaktadır. Birde renkli göz kalemleriyle kombinlemek için beyaz renk ve simli göz kalemleri bulunmaktadır.göz-kalemi-sürme-teknikleri-video--

Göz kalemini sürmek çok kolay bir makyaj gibi görünsede aslında göz kalemi kullanmanın bazı püf noktaları vardır. Her bayanın kendine uygun şekilde göz kalemi sürmesi gerekir. Çünkü herkesin yüzü, göz şekli ve göz kapağı yapısı başkadır. Buna göre bayanlar göz kalemi çekmeden önce yüzlerini çok iyi tanımalı ve ona uygun göz kalemi çekme tekniklerini öğrenmelidirler.

Bayanlar bu konuda çevrelerinde bulunan güzelllik salonlarında ki güzellik uzmanlarından yardım alabilirler. Ayrıca konunun uzmanları tarafından internette göz kalemi sürme teknikleri videoları paylaşılmaktadır. Göz kalemi sürme teknikleri videolarını izleyerek doğru göz kalemi sürmeyi öğrenebilirsiniz. Göz kalemi sürme teknikleri videosunu bir kaç kez seyrettikten sonra zaten artık kendize en doğru teknikle göz kalemini çekerek kusursuz bir makyaj için gerekli adımı atmış olacaksınız.