Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade

By | 21 Mart 2015

görüntülü-namaz-öğreten-pusulalı-seccade-Seccadeler günümüzde yeni teknoloji sayesinde misyon değiştirmiştir. Seccade artık üzerinde sadece namaz kılınıp ibadet yapmak için kullanılan bir eşya olmaktan çıkmıştır. Yeni tasarım olan Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade ile artık seccade namaz kılma yeri olmaktan çıkmıştır.

Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade namaz kılmayı öğreten, namazın tam olarak eksiksiz nasıl kılınacağını bire bir kıldırarak gösteren, sadece namaz kılma ibadetini değil namaz içinde ki ve namaz dışında ki tekbirleri, tesbihleri, secdeleri, zikirleri, rukuları, duaları ve bunların sayılarını öğreten ayrıca ezanı, ezan bittikten sonra okunan ezan duasını, Kuran’ın kalbi olarak tabir edilen Yasin suresini, namazda okunan sureleri, namaz dualarınıda kolaylıkla ezberlemenize olanak sağlayan bir seccade çeşidi olarak tasarlanmış, üretilmiş ve müslümanların hizmetine sunulmuştur.

görüntülü-namaz-öğreten-pusulalı-seccadeGörüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade sesli cihazı, namaz seccadesi, kulaklığı, şarz kablosu ve başlığı, kullanım kılavuzu ile birlikte özel saklana bilen kutusu içinde satışa sunulmuştur.

Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade her kesim ve her yaştan insan tarafından kolaylıkla kullanılabilir çünkü Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade kullanım kılavuzu okunduğunda da anlaşılabileceği gibi Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade çok basit kullanışlıdır.

Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade modelleri artık bir çok sayıda ve çeşitte üretilmektedir. Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade almak istiyorsanız yapmanız gereken www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından Görüntülü Namaz Öğreten Pusulalı Seccade siparişi vermektir.