Fatih Kara Çarşaf Modelleri

By | 20 Haziran 2019

Fatih Kara Çarşaf Modelleri

Tesettür giyim, dinimizin hem erkek ve hem de kadınlara emrettiği bir giyinme şeklidir. Bu giyinme şeklinde, vücudun belirli bölümlerinin tamamen örtünmesi esastır. Bunun nasıl yapılacağı hadisi şeriflerde çok güzel bir şekilde izah edilmiştir. Örneğin “Ya Esma, bir kadın buluğ çağına erince -yüzünü ve ellerini göstererek- bunlardan başka bir tarafının görünmesi sahih olmaz” ve “Giyindiği halde açık olan, yani ince ve şeffaf elbise ile dolaşan kadınlar Cehennemliktir, Cennetin kokusunu bile alamazlar” hadis-i şerifleri, hem tesettürün nasıl olması gerektiğini ve hem de hangi bölgeleri kapsadığını göstermektedir. Dinimize göre, kadınların el, ayak ve yüz dışında kalan tüm vücut bölgelerinin örtülü olması gerekir. Sadece örtmek de yetmeyecek, bu örtünün vücut hatlarını ve ten rengini belli etmeyecek nitelikte olması gerekecektir.

Kara Çarşaf Satın Al

Bunu sağlamanın en kolay yolu, çarşaf modelleri kullanmaktır. Geleneksel olarak siyah renkte kalın kumaştan imal edilen çarşaf modelleri, hem tesettür kurallarına uygundur ve hem de gereken ölçüde kalındır. Bol kesimleri sayesinde vücut hatlarını belli etmezler ve kullanım kolaylığı sağlar. Çarşaf üreticisi firmalar arasında, Fatih kara çarşaf modelleri ayrı ve özel bir yere sahiptir. Daima en kaliteli kumaşları ve üstün üretim standartlarını gözeten Fatih, satın alabileceğiniz en iyi çarşaf modellerini üretmektedir. İhvan web sitesi, Fatih kara çarşaf modelleridahil tüm tesettür kıyafetlerini avantajlı fiyatlarla satışa sunmuştur.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.