Çarşaf Tesettür Online Satan Yerler

By | 20 Haziran 2019

Çarşaf Tesettür Online Satan Yerler

Tesettür, bir kıyafet çeşidinden çok bir giyim tarzının adıdır. Müslüman kadın, eli ve yüzü dışında bütün vücudunu örtmelidir. Giyilen bir elbisenin tesettüre uygun olması için altını göstermeyecek şekilde kalın ve avret yerlerini örtecek kadar uzun olması gerekir. Hz. Peygamber, “Ya Esma, bir kadın buluğ çağına erince – yüzünü ve ellerini göstererek – bunlardan başka bir tarafının görünmesi sahih olmaz” buyurmuştur. Kısacası, bir elbisenin tesettür kurallarına uygun olabilmesi için vücudu gösterecek tarzda ince olmaması, dikkati çekecek kadar süslü ve renkli olmaması, vücudun hatlarını gösterecek şekilde dar olmaması gerekir. Çarşaf modelleri, tüm bu şartları yerine getirdiği için en çok satan ve tercih edilen tesettür kıyafetleri arasındadır.

Uygun Fiyatlı Tesettür Çarşaf Modelleri Satın Al

Çarşaf modelleri satın almak için online web sitelerini tercih etmeniz, pek çok açıdan avantaj elde etmenizi sağlayacaktır. Web siteleri, gerek çeşit sayısı gerekse de fiyatlar bakımından geleneksel mağazalara göre çok daha uygundur. Çarşaf tesettür online satan yerler arasında web sitelerinin ilk sırada olması bu nedenledir. Tüm bu sitelerin arasında da, İhvan ilk sırada gelmektedir. Gerek satışa sunduğumuz çarşaf modellerinin fiyatları ve gerekse de kaliteleri, rakipsizdir. Arzu edilirse, tam bir örtünme sağlamak için peçe ve eldiven çeşitleri de satın alınabilir. İhvan, tesettür giyim ve diğer İslami giysiler bakımından ihtiyacınız olan tek adrestir.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.