El Müheymin İsmi Şerifi

By | 16 Nisan 2014

El müheymin ismi şerifi

El Müheymin ismi şerifi dualarımız için büyük önem arz etmektedir. Ayrıca maneviyatımızın güçlenmesi bakımından da El Müheymin ismi şerifi çok önemlidir. Çünkü bu ismi şerif ibadetlerimizi eksiksiz sayan anlamınada gelmektedir.

El Müheymin ismi şerifi ile yapabileceğimiz güzel bir dua şöyledir ;

Ey MÜHEYMİN olan, gözeten ve koruyan Allah’ım. Her şeyi her an en güzel ve mükemmel bir şekilde gözetip koruyan MÜHEYMİN olan ancak Şensin.

“0, Selâm’dır, Mü’min’dir, MÜHEYMİN’dir, Azîz’dir, Cebbar’dır.” (Haşir 231

Her bir atom ve molekül Senin emrine amade güvenlik memurundur. Senden izinsin bir atom yerinden kıpırdayamaz ve bir yaprak düşemez. Bir şeye her yönüyle göz kulak olmak için, hem Melik, hem Kuddus, hem Selâm, hem Mü’min, hem MÜHEYMİN, hem Aziz, hem de Cebbar olmak lazım.

Senden başkası hiçbir zaman tam koruyup gözetip, Müheymin olamaz. Her koruyup gözeten eksik korur, her gü­venlik hata yapar.

Sana bütün âlemleri gözetip korumak çok kolay. Makro ve mikro âlemleri gözetip koruduğun gibi ne olur Ümmeti Muhammed’ini ve biz kullarını da gözetip, koru. Biz meyletmek istesek de Sen bizleri günahlardan koru. Biz Senin kullarınız, Allah’ım biz aciz kullarını günahlardan koru ve aziz eyle.

Seni sevmekle bizleri aziz eyle. Sen dilediğini sever, korur ve aziz edersin. Ne olur Habibin hürmetine bizleri ve kıyamete kadar gelecek nesillerimizi sevdiklerinden eyle.

Senin bizleri her an sınırsız gücünle koruyup gözetmen, bi­zim için ne büyük huzur ve güven saltanatıdır. Fani dünyadaki birçok lider suikastlara maruz kalmaktadır. Suikasta maruz kalan birçok liderin huzuru kaçmakta, psikolojisi bozulmakta ve hatta inancı zayıfsa, ömürleri kısalmakta. Evladının koruyup gözetilmesi için çırpınan anne babalar, halkın güvenliği için çırpınan emniyet güçleri ve liderler, ga­ziler, Senin MÜHEYMİN isminin tecellisine ayna olurlar. Senin MÜHEYMİN ismini en güzel anlayabilecekler de onlardır.

inanan kulların, her türlü tedbiri aldıktan sonra endişeyi bırakıp, Sana, MÜHEYMİN ve Hafîz ismine tam olarak teslim olmalarını lütfeyle. Bu lütuf ne büyük bir huzur ve saadettir.

Seni çok seviyoruz Allah’ım. Sana olan aşkımızı ve güveni­mizi arttır Allah’ım. Sen iki cihanda bizler için MÜHEYMİN ol. Sen, Sana olan aşkımızı ve bize olan sevgini arttır. Bizleri en sevdiklerinden eyle. Bu aşk ve sevgine MÜHEYMİN ve muhafız