El Halık İsmi Şerifi

By | 24 Nisan 2014

el halık ismi şerifi

El Halık İsmi Şerifi ile Rabb’ imize duala münacaat edelim İnşaallah…El Halık İsmi Şerifi ile güzel bir dua örneği şöyledir;

SEN NE GÜZEL YARATICISIN

Ey HALİK olan, her şeyi yoktan yaratan Allah’ım.

Sen her şeyi en güzel bir şekilde ve hikmetle yaratan­sın. Ezelî ve ebedî olan sadece Şensin. Senden başka her şey Senin tarafından sonradan yaratılmıştır. Sen, bir şeyin olma­sını istediğin zaman sadece “ol” dersin ve olur. Atomlar ve ga­laksiler Senin askerlerindir. Sen ol deyince atomlar yoktan var olur. Sen “ol” deyince “Büyük Patlama” olur. Sen ol deyince yüz milyarlarca galaksi ve atomlar hiç yoktan var olur. Sen “ol” deyince ölü doğaya bahar gelir, çiçekler açar. Sen “ol” deyince bütün mevcudat olur. Sen “öl” desen mevcudat ölür.

Ey her şeyi sonsuz hikmetlerle yaratan güzel Allah’ım. Sen insanı en güzel bir şekilde, Habibini de, Güzeller Güzeli olarak yaratansın. Ne olur Habibin hürmetine, Ümmeti Muhammed’e çok güzel imkânlaryarat. Senin Yaratıcılığın ve sürprizlerin sı­nırsızdır. Senden Ümmeti Muhammed’in için ve onun her bir ferdi için muhteşem sürprizler diliyor ve dileniyoruz. Irak, Afganistan, Çeçenistan, Filistin, Uygur, Bangladeş ve Afrika başta olmak üzere Habibinin Ümmetine medet eyle Ya Rab.

Ey Güzel Allah’ım, Sen Ne Güzel Yaratıcısın. Habibini ve Kur’an’ı yarattın ve bizlere ikram ettim. Sana olan aşk ve mu­habbetimizi yarattın. Ailemizi ve nesillerimizi yarattın. Bundan sonra da bizlere çok ama çoook güzel nimetler yaratıp ikram etmeni bekliyoruz.

Bizlere büyük düşünmeyi, büyük dualar etmeyi lütfeyle. Edeceğimiz bütün hayır duaları lütfunla kabul ve halkeyle.

El Halık İsmi Şerifi ile ve tüm Esmalarla edilen dualarımızın kabulü duası ile…