El Hafıd İsminin Anlamı

By | 16 Haziran 2014

hac-umre-seti

el hafıd isminin anlamı

El Hafıd İsminin  Anlamı

“Dereceleri alçaltan.’

Elimizden tut. Habibini bizlere tam rehber eyle ve bizleri âla-yı illiyyine yücelt. Seni sevmekle, sana dualar etmekle bizleri şereflendir.

El Hafıd İsminin  Anlamı ve zikirleri

  • Bir isteğin yerine gelmesi için 500 kere okuyan kimse istediği şeyi elde eder.
  • Düşman üzerine 1481 kere okunduğunda onu kahretmez,fakat düşman,çeşitli hastalıklara ve sıkıntılardan başını kaldıramaz.Namusu,ırzı ve malı heba olur.
  • Üç gün bu ismi 1481 kere zikredip dördüncü gün toplulukta 70 bin kere zikreden kimse hasmına galip gelir,savaşta ise zafer kazanır.

El Hafıd İsminin  Anlamı ile güzel bir dua

Ey HÂFİD olan Allah’ım.

Sen dilediğinin derecelerini alçaltan HÂFİD ve dilediğinin derecelerini de yükselten Râfî’sin. Şirke girenleri, burnunu di­kip böbürlenenleri, zulmedenleri, alçalttıkça alçaltırsın. Sen bizleri esfelissafiline düşmekten koru.

“[0), alçaltan ve yüceltendir.” (vâkıa Suresi, 3]

Sen bizleri ve kıyamete kadar gelecek nesillerimizi, şirk­ten, şeytandan ve özellikle büyük günahlardan, Habibin yüzü suyu hürmetine koru.

Kısa dünya hayatında bizleri günahlara ve sefalete meylet­meden koru. Sen bizlere acı. Bizler Senin kullarınız. Rezil ve sefil olmak bizlere yakışmaz. Sen bizleri günahlara dalıp, al- çalmaktan koru.

Sen bizleri küfür ve dalalet bataklığına düşmekten koru. Elimizden tut. Habibini bizlere tam rehber eyle ve bizleri âlâ­yı illiyyine yücelt. Seni sevmekle, sana dualar etmekle bizleri şereflendir. (Âmini