Diyanet Vakfı Kuran Meali

By | 15 Aralık 2014

diyanet-vakfı-kuran-meali Hiç şüphesiz ki müslümanlar için ve tüm insanlık için en iyi yol gösterici Kuran-ı Kerim’dir. Kura-ı Kerim Arapça olarak nazil olmuştur. eğer Arapça dilini okuyunca anlayamıyorsak Kuran-ı kerim’i anlayarak okuyabilmemiz için bildiğimiz dilde ki Kuran mealini okumalıyız. Her müslüman sadece Kuran-ı Kerim’i Arapça okumayla yetinmeyerek Kuran-ı anlayabilmek, bizlere anlattıklarını öğrenebilmek ve hayatımıza uygulayabilmek için muhakkak Kuran mealinide okumalıdır.

Bir çok yayın evinin hazırladığıKuran meallaeri vardır. Kuran meali alırken çok dikkatli olunmalıdır. Her meal güvenilir olmayabilir. Diyanet Vakfı Kuran meali hem kolay okunabilen hem de güvenilir Kuran mealleri arasındadır.

Diyanet Vakfı Kuran meali , Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyelerinden; Prof.Dr. Hayrettin KARAMAN, Prof.Dr. Ali ÖZEK, Prof.Dr. İbrahim Kafi DÖNMEZ, Prof.Dr. Mustafa ÇAĞRICI, Prof.Dr. Sadrettin GÜMÜŞ ve Prof.Dr. Ali TURGUT tarafından hazırlanmıştır.diyanet-vakfı-kuran-meali-

Diyanet Vakfı Kuran meali mükemmel bir baskıyla sizler için hazırlanmıştır. Ayrıca Diyanet Vakfı Kuran meali cep, orta ve rahle boylarda hizmete sunulmuştur.

Diyanet Vakfı Kuran mealini vakfın kendi bünyesinde bulunan satış bürolarında, dini kitaplar satan kitap evlerinde ve dini eserlerin online olarak en önemli satış sitesi olan www.ihvan.com.tr sitesinde kolaylıkla bulabilirsiniz.