Cübbeli Ahmet Hoca Mehdi Kitabı

By | 20 Mart 2015

cübbeli-ahmet-hoca-mehdi-kitabı-Cübbeli Ahmet Hoca, hoca olana kadar öğrendiği bilgileri birikimleri müslüman din kardeşlerine sadece vaazlarında toplantılarında ki sohbetlerinde anlatmakla kalmamakta bildiklerini anlattığı çeşitli kitaplarda hazırlamaktadır.

Cübbeli Ahmet Hoca İstanbul ve Bursa dışında maalesef çok fazla sohbet ve vaaz verememektedir. Gerek sağlık şartları gerekse bazı etkenler Cübbeli Ahmet Hocamızın çok fazla seyahat etmesine ve farklı şehirlerde vaaz ve sohbet vermesine imkan vermemektedir.

cübbeli-ahmet-hoca-mehdi-kitabıMüsüman boş durmaz felsefesinden yola çıkan Cübbeli Ahmet Hocamızda gelişen ve değişen teknolojiyi kullanarak çağın gerisinde kalmadan hatta modern çağa en çok ayak uyduran hoca olarak sohbetlerini gerek kitapları gerek televizyon ve radyo yayınları gerekse internette ki sosyal paylaşım siteleri sayesinde gidemediği din kardeşlerine ulaştırmaktadır.

Günümüzde müslümanların merak ettiği bir çok konu vardır. Cübbeli Ahmet Hoca müslüman din kardeşlerinin merak ettikleri konuları önemsemiş ve bu konular hakkında kitaplar hazırlayarak soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır. Müslümanların en çok merak ettiği konulardan biri de günümüzde mehdi konusudur.

Cübbeli Ahmet Hoca Mehdi Kitabını müslümanların mehdi konusunda ki sorularını gidermek, onları bu konuda bilinçlendirmek ve doğru olan bilgilere ulaşmalarını sağlamak için hazırlamıştır.

Cübbeli Ahmet Hoca Mehdi Kitabında mehdi varmıdır, mehdi geldi mi, mehdi kimdir, mehdi ne zaman gelecek, mehdinin özellikleri nelerdir gibi en merak edilen soruların cevapları ve daha ayrıntılı bir çok mehdi bilgisi paylaşılmıştır.

Cübbeli Ahmet Hoca Mehdi Kitabı ve diğer bütün kitapları www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde hizmetinize sunulmuştur.