Ciltli Yasinler Toptan Alımlara Uygun Fiyatlarla

By | 21 Haziran 2019

Kur’an-ı Kerim’in en güzide ve mukaddes kısımlarından oluşan ve her müslümanın sahip olması gereken Yasin, birçok farklı şekilde değerlendirilebilecek bir başucu eseridir. Mevlütlerde hediyelik olarak verilebilecek en hayırlı alternatifi oluşturan yasin çeşitleri ciltlerinin de içlerindeki güzelliği yansıtacak şekilde düzenlendiği modeller ile İhvan.com.tr üzerinden müşterilere sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Yüksek kalite uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti parolası ile satış gerçekleştiren ihvan.com.tr, sunduğu yasin çeşitlerini özellikle toptan alımlar söz konusu olduğunda son derece uygun fiyatlara sağlayabilmektedir.

Türkiye’nin her yerine kargo ve sorunsuz teslimat imkanı ve istenilen adet miktarınca sipariş verme olanağı ile mutlaka tercih edilmesi gereken bir adres teşkil eden İhvan.com.tr aynı zamanda son derece güvenilir ödeme yöntemlerini bünyesinde bulundurmaktadır. Yasin kitabı alımlarında müşterilerin taksitlendirme gibi avantajlardan faydalanması imkanı da sunulmuştur. Ciltli yasin kitapları hem güzel hem de sevabı yüksek birer hediyelik olarak kabul edilmektedir. Müşterilerin ürünlere dair detaylı bilgileri, ürün sayfaları üzerinde görüntülemesi ve diledikleri konularda sorularını ve merak ettiklerini sunulan iletişim yöntemlerini kullanarak ihvan.com.tr adresine iletmesi mümkündür. Böylelikle mevlüt için Yasin kitabı almak isteyen müşteriler diledikleri bilgilendirmelere kısa süre içerisinde ulaşabilmektedir. Müşterilerin ilgi ve beğenisine sunulan geniş ürün portföyü içerisinde bulunan bu vazgeçilmez eserler ciltli Yasin satın al işlemlerini hızlı, güvenilir ve avantajlı bir şekilde yapmak isteyen kişiler için ihvan.com.tr adresi üzerinden temin edilebilmektedir.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.