Cemiyetinizi İsim Baskılı Yasinlerle Farklı Kılın

By | 21 Haziran 2019

Kur’an-ı Kerim’in en güzide ve özel kısımlarını içeren Yasin, son derece mukaddes ve kutsal bir eserdir. Cemiyet ve islami toplulukların kendi üye ve katılımcılarına özgü ürünler oluşturması hem farklı kılmak konusunda hem de son derece hayırlı ve kullanışlı bir hediyelik olması noktasında etkili olmaktadır. Yüksek kaliteli baskı ve ciltlemeler ile üretilen Yasin kitapları için İhvan.com.tr müşterilerine özel baskı yapılması imkanı tanımaktadır. Türkiye’nin her tarafına sorunsuz bir şekilde kargolanabilen ve teslim edilebilen ürünler aynı zamanda yüksek kalite uygun fiyat politikası ile sunulmaktadır. İstenilen adet miktarınca gerçekleştirilecek siparişlerin alınmasının ardından ürünler teslimat sürecine uygun şekilde hazırlanmakta ve bu mukaddes eserin, kargolama işlemleri esnasında zarar görmesi tamamen engellenmektedir.

Sunulan güvenilir ödeme yöntemleri aynı zamanda taksitlendirmeler gibi ödeme kolaylıklarına da imkan vermekte ve böylelikle İhvan.com.tr bu anlamda ihtiyaçları bulunan cemaatlerin mutlaka göz atması gereken bir adres teşkil etmektedir. Geniş ürün portföyü arasında son derece önemli bir yere sahip, özel isim baskılı Yasin çeşitleri ile ilgili bilgiler ürün sayfaları üzerinden alınabilmekte ve müşteriler, diledikleri konu ve noktalarda talep ettikleri bilgilere sunulan iletişim yöntemlerini kullanarak erişebilmektedir. Aynı zamanda mevlüt hediyelikleri yasin olarak da tercih edilebilmekte ve böylelikle ziyaretçi ve yakınlara hayatları boyunca kullanacakları güzide bir eser hediye etme imkanı bulunmaktadır.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.