Dilediğiniz Renkte Kadife ile Kaplı Yasinler

By | 21 Haziran 2019

Birçok fazileti bulunan Yasin suresi ile ilgili, hadisler ve rivayetler bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; “her gece Yasin suresine devam edip, bu hal üzere iken vefat eden kimse şehit olur”. Kur’an-ı Kerimdeki bir sure, okuyana şefaat eder, dinleyenin affına sebep olur, ahirette korktuğundan emin olur, bu Yasin suresidir. Ölüm hastası yanında Yasin-i şerif okununca, her harfi için bir melek gelip ruhun kolay çıkmasına dua eder. Yıkanırken yanında bulunurlar. Cenazesi ile birlikte giderler. Namazında, defninde bulunurlar ve hep dua ederler. Şeytanlar Yasin suresinden ve bir de Haşr suresinin son kısmı ile Mu’avvizeteyn surelerinden kaçarlar. Kabristana giren kimse, Yasin suresi okursa, o gün meyyitlerin azapları hafifler. Meyyitlerin sayısı kadar, ona da sevap verilir. Yanında Yasin-i şerif okunan hasta, suya kanmış olarak vefat eder ve doymuş olarak kabre girer.

Kadife kaplı yasin kitapları, hem hoş bir görünüş hem de dayanıklı, kolay kolay eskimeyen özelliklerde oluyor. Uzun süreler eskimeden kullanılabilen bu kitaplar, aynı zamanda hoş bir hediye oluyor. Kadife kaplı Yasin en ucuz şekilde ihvan.com.tr adresinden temin edilebiliyor. Kadife kaplı Yasin orta boy, küçük ve büyük boy olarak piyasada bulunabiliyor. En faziletli Kur’an-ı Kerim surelerinden biri olan Yasin-i Şerif suresi, sık sık okunmasında yarar bulunan surelerden biri oluyor. Hakkında birçok hadis ve rivayet bulunan bu sure, özellikle kabristanlarda sık sık okunması adet olan surelerden biri oluyor.


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.