Çarşaf Cilbab Modelleri ve Fiyatları

By | 20 Haziran 2019

Çarşaf Cilbab Modelleri ve Fiyatları

Bilindiği üzere, dinimiz kapanmayı ve örtünmeyi emretmiş ancak kullanılacak kıyafet konusunda özel bir zorunluluk getirmemiştir. Konuyla ilgili olan Ahzab suresi, şu hükmü barındırmaktadır: “Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, bir ihtiyaç için dışarı çıktıkları zaman, kendilerini baştan ayağa bolca örten ve şeffaf olmayancilbablarını üzerlerine iyice giyinip örtsünler.” Buradaki cilbab, dışarı çıkılırken giyilen bir kıyafet anlamındadır. Göğse kadar inen başörtüsü ve şeffaf olmayan, kalın kumaştan yapılan bir kıyafetten oluştuğu kabul edilmektedir. Bu kıyafet, kadının el ve ayakları hariç vücudunun her yerini kaplamalıdır. Milhafe, entari ve tımar olarak da bilinir. Kısacası çarşaf cilbab modelleri, tesettür kurallarına uygun giyinmek isteyen kadınların kullandığı kıyafetlerdir.

Uygun Fiyatlı Çarşaf Modelleri Satın Al

Çarşaf cilbab modelleri ve fiyatları, çeşitlilik açısından fazla değilse de fiyatlar bakımından son derece avantajlıdır. Çarşaf cilbablar, kullanım kolaylığı sağlamak için iki parça halinde üretilir. Baş bölgesini kaplayan parça, bilindiği üzere başörtüsüdür. Vücudun tamamını kaplayan parça ise kalın bir pardösüye benzer ve ayak bileklerine dek iner. Pratik bir şekilde giymek ve saniyeler içinde dışarı çıkmaya hazır hale gelmek mümkündür. Kaliteli bir kumaş kullanılması halinde, terleme yaptırmayacak ve rahatsız etmeyecektir. Çarşaf cilbab modelleri ve fiyatları konusunda en uygun teklifler, halihazırda İhvan web sitesinde mevcuttur. İhvan, tesettür giyim sektörünün önde gelen isimleri arasındadır.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.