Mısır Çarşaf Çeşitleri

By | 20 Haziran 2019

Mısır Çarşaf Çeşitleri

Çarşaf modelleri, tesettür kurallarına uygun giyinmek isteyen kadınlar için en ideal giysidir. Bunlar tek veya çift parça giysiler şeklindedir ve hem kolay, hem de pratik bir kullanımları vardır. Saniyeler içinde sokağa çıkmaya hazır hale gelmeniz mümkündür. Bol, dökümlü kesimleri ve kalın kumaşları, tesettür kurallarına göre örtülmesi gereken her yeri kapatır ve vücut hatlarının belli olmasını engeller. Eğer doğru ve uygun bir kumaştan ima edilmişlerse de, hiçbir rahatsızlık yaratmazlar. Mısır çarşaf çeşitleri, buna verilebilecek güzel bir örnektir. Mısır çarşaf modelleridenirken kasıt, mısır pamuğundan imal edilen çarşaflardır. Mısır pamuğu, en kaliteli pamuk kabul edilmektedir. Lif uzunluğu, lif özelliklerinin yıllara göre değişmemesi ve bu özelliklerinin kaliteli eğirme sonuçları vermesi, mısır pamuğunun önde gelen özelliğidir.

Tesettür Çarşaf Satın Al

Mısır çarşaf çeşitleri, özel materyali sayesinde rahatsızlık hissi yaratmaz. Cildin nefes almasına ve serbestçe terlemesine izin verir. Islansa dahi ağırlık yaratmaz. Bu sayede sıcak havalarda dahi rahat edebilmek mümkün olur. Bu faydalarına rağmen, standart bir kumaş gibi ten rengini göstermez ve tesettür kuralları işe uyum gösterir. Mısır çarşaf modelleri satın almak için en uygun adres İhvan web sitesidir. Tesettür giyim konusunda sektörün önde gelen isimlerinden olan İhvan, gerek çarşaf, gerekse de ferace modelleri bakımından en çok sayıda seçeneği en uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Çarşaf - Ferace - Sufle Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.