Bayan Namaz Kıyafeti Uygun Fiyatlarla Stoklarda

By | 21 Haziran 2019

Bayan Namaz Elbisesi

Namaz kılmak, dinimizin temel ibadetlerinden biridir. Hatta Müslüman olmanın olmazsa olmaz şartları arasında sayılmaktadır. Bu kadar büyük bir önemi olan namaz ibadeti, doğal olarak bazı şekil şartlarına bağlanmıştır. Bu şartlara uyulmadan kılınan bir namaz, yüce Allah nezdinde kabul edilmeyecektir.

Bu nedenle, namaz kılmak isteyen tüm müminlerin titizlikle bu şartların tamamına uyması gerekmektedir. Temizlik ve tesettür, en önemli namaz kılma şartları arasındadır. Ancak sanılanın aksine, temizlik ile kastedilen sadece abdest almaktan ibaret değildir. Kıyafet temizliği de, vücut temizliği kadar önemli bir şarttır. Yüce Allah’ın huzuruna kirli elbiseler ile çıkılmaz. Yine, elbiseler temiz olduğu kadar tesettür kurallarına da uygun olmalıdır.

Bayan Namaz Elbisesi Modelleri

Yani, erkeklerin diz kapağı ile göbek arasını, bayanların ise el, ayak ve yüz dışında kalan tüm vücut bölgelerini örtmelidir. İşte namaz kıyafeti modelleri bu amaç doğrultusunda üretilmiş giysilerdir. Bayan namaz elbisesi modelleri üzerinden örnek verecek olursak, giysi bol ve rahat bir kesime sahiptir. Tesettür kurallarına uygundur ve eğilip kalkarken vücut hatlarının belli olmasını engeller. Bayan namaz elbisesi modelleri, genellikle saflığı ve temizliği simgeleyen beyaz renkte üretilmektedir. Sadece namaz kılarken kullanıldıkları için, daima temiz kalmaları mümkün olmaktadır. Namaz elbisesi, dışarıda giyilen giysiler değildir. İhvan web sitesi, bayan namaz elbisesi modellerini uygun fiyatlarla stoklarına eklemiştir. Siparişleriniz, ücretsiz kargo ile teslim edilmektedir.

Bayan Namaz Elbisesi / Kıyafeti Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.