Oltu Tesbih

By | 1 Ağustos 2019

oltu-tesbihZikir çekmek için kullanılan tesbih, bir çok model ve çeşitten üretilmektedir. Fabrikasyon ve seri üretim yapılan standart tesbihlerin yanında doğal taştan el işçiliği ile imal edilmiş özel tesbih çeşitleride bulunmaktaıdr. Bu tarz özel tesbihlere üretim Yurdumuzda gerçekleşen oltu tesbih modellerini örnek olarak verebilirir. 

Oltu maden yatakları Erzurum ilimizin Oltu ilçesinde bulunmaktadır. Bu bölgeden elde edilen oltu tesbih, takı, ziynet eşyası gibi eşyaların yapımında kullanılır. Oltu yumuşak bir maden olduğu için kolay işlenir ve istenilen şekli alarak aksesuara dönüştürülebilir.

Oltu tesbih özellikle koleksiyonerler ve antika düşkünleri için önemli bir parçadır. Çünkü oltu tesbih ustalar tarafından el ile imal edilmektedir. Oltu tesbih küre kesim kesme, sarmalı, pirinç işlemeli, gümüş kombinli gibi çeşitli yöntemlerle modellenmektedir. Bu özel tesbihlerden özellikle gümüş ile modellenenler çok ileri seviyede işlenerek yeni modellerin oluşmasına sebep olmuştur. En son üretilen gümüş oltu tesbih modellerine isim yazılacak seviyeye gelmiştir.

Oltu tesbih özellikle hediyelik olarak değerli bir hediye olarak sevdiklerinize verebileceğiniz bir hediye çeşididir. Özel olarak doğal taştan imal edilen Oltu tesbih en yakınlarınıza yıllarca saklanılacak bir hediye olarak sunulabilir. Hac ve Umre yolculuğundan dönen müslümanlarda birinci derece yakın akrabalarına özel bir hediye vermek istiyorlarsa Oltu tesbih modellerini bu tarz bir hediyelik olarak düşünebilirler.

Zikir çekmek için kullanılan tesbih, bir çok model ve çeşitten üretilmektedir. Fabrikasyon ve seri üretim yapılan standart tesbihlerin yanında doğal taştan el işçiliği ile imal edilmiş özel tesbih çeşitleride bulunmaktaıdr. Bu tarz özel tesbihlere üretim Yurdumuzda gerçekleşen oltu tesbih modellerini örnek olarak verebilirir. 

Oltu maden yatakları Erzurum ilimizin Oltu ilçesinde bulunmaktadır. Bu bölgeden elde edilen oltu tesbih, takı, ziynet eşyası gibi eşyaların yapımında kullanılır. Oltu yumuşak bir maden olduğu için kolay işlenir ve istenilen şekli alarak aksesuara dönüştürülebilir.

oltu tesbih özellikle koleksiyonerler ve antika düşkünleri için önemli bir parçadır. Çünkü oltu tesbih ustalar tarafından el ile imal edilmektedir. Oltu tesbih küre kesim kesme, sarmalı, pirinç işlemeli, gümüş kombinli gibi çeşitli yöntemlerle modellenmektedir. Bu özel tesbihlerden özellikle gümüş ile modellenenler çok ileri seviyede işlenerek yeni modellerin oluşmasına sebep olmuştur. En son üretilen gümüş oltu tesbih modellerine isim yazılacak seviyeye gelmiştir.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 690545 223 76 690850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.