Zikirseccade

By | 20 Mart 2015

zikirseccade-İbadet hayatımızın devamlı olması her müslümanın hem Allah’a karşı kulluk görevidir hem de kendine yapabileceği en büyük iyiliktir. İbadetlerini aksatmadan yapan müslüman her iki cihanda da daimi mutluluğun sahibi olur.

Başlıca ibadetlerimiz İslamın beş şartı olan namaz kılmak, oruç tutmak, zekat vermek ve imkanlar dahilin de ise Hacca gitmektir. Bu ibadetler her müslümana mazeretsiz olarak farz kılınmıştır.

İbadet hayatımız sadece bu farzlardan oluşmaz tabi ki sünnet olan ibadetler, vacip olan ibadetlerde vardır. Ayrıca Kuran okumak, hayır ve iyilikte bulunmak, zikir ve tesbih çekmek, bir yetim hakkı gözetmek, sadaka vermek gibi ibadetlerde bizleri manevi huzura kavuşturacak derece de önemli ibadetlerdendir.

zikirseccadeİbadet hayatımızı kolaylaştırmak için bir çok ürünler tasarımcılar tarafından icat edilmiş ve müslümanların hizmetine sunulmuştur. Bunların başında çorap mest, Zikirseccade, Zikirmatik, ezan okuyan saat pusulalı seccade gelmektedir.

Özellikle Zikirseccade fonksiyonları sayesinde bir çok ibadetimizi daha kolay ve daha rahat eda etmemizi sağlar. Zikirseccade ile yapabileceğimiz ibadetleri şöyle sıralayabiliriz; namaz kılmayı tam ve eksiksiz kılmayı öğretir, tesbih çekmeyi öğretir, ezan vakitlerini hatırlatır ve ezan okumasını öğretir, ezan duası ve Yasin suresi gibi bazı önemli dua ve sureleri ezberlememize yardımcı olur.

Zikirseccade modelleri uygun fiyat, kapıda ödeme gibi seçenekler ile www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından hemen teslim ayrıcalığı ile sipariş verile bilir.