Rüyada Erik Ağacı Görmek Ne Demek ?

By | 8 Kasım 2014

Rüyada Erik Ağacı Görmek Ne Demek ?Rüyada Erik Ağacı Görmek Ne Demek ?
Dini açıdan rüya yorumlarında Erik Ağacı görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık.
Rüyada Erik Ağacı görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Erik Ağacı gördüyseniz anlamı şudur;
Bir kimsenin rüyâda mevsiminde erik görmesi, yemesi hayırla yorumlanır. Mevsiminde rüyâda görülen erik, kır¬mızı olsun, siyah olsun, yeşil olsun eğer tatlı ise, mal ve rızkın artmasına işâret olarak yorumlanır. Rüyâda erik görmek, bir yitiğin, zâyi edilmiş bir malın, eşyanın bulunmasına da işârettir denmiştir.
• Ebû Saîd’in yorumuna göre; rüyâsında erik yediğini gören hastanın bu rüyâsı onun hastalığından şifâ bulup iyileşeceğine işâret eder. Sağlıklı bir kişi bu rüyâyı görse, sağlıklı yaşamıyla birlikte isteğinin ve muradının da gerçekleşeceğine işâret eder şeklinde yorumlanır.
• Rüyâda sarı erik görmek iyi değildir. Bu rüyâ üzüntü ve kedere veya hastalığa işâret eder şeklinde yorumlanmıştır.
• Kişinin rüyâda mevsimsiz (mevsimi dışında) erik görmesi, iyi değildir. Bu rüyâ, hastalığa, üzüntü ve kedere işârettir.
ERİK AĞACI: Bu ağaçla ilgili yorumlarımız ağaç maddesinde enine, boyuna açık ve geniş olarak geçmişti. Biz burada yine birkaç cümle ile hatırlatmada bulunmak istiyoruz.
• Bir kimsenin rüyâda sarı veya beyaz erik veren bir erik ağacı görmesi, iyi değildir. Bu rüyâ hastalığa işârettir. Başka bir yoruma göre ise, bu erik ağacı hasta ve sakat bir adama işâret eder şeklinde yorumlanmıştır.
• Rüyâsında siyah erikleri bulunan yani, meyvesi siyah olan bir erik ağacı gören kimsenin bu rüyâsı, mesleğinde uzman (mütehassıs şöhreti her yere duyulan ünlü) bir doktora işâret eder. Erik cinsinin çok olması (örneğin, bardak eriği, can eriği, çakal eriği, mürdüm eriği, türbe eriği ve papaz eriği gibi) nedeniyle bunun yorumlanmasında önce renk, sonra lezzeti (tadı) dikkate alınarak yorumlanır. Meyvesi tatlı erik ağaçları, hayırla yorumlanırken, tadı ekşi olanlar ise, tersine adamlara işâret olarak yorumlanmıştır.