Dijital Ezan Okuyan Saat

By | 8 Kasım 2014

dijital-ezan-okuyan-saatİleri teknoloji ile üretilmiş islami elektronik eşyalardan en yenisi dijital ezan okuyan saat modelleridir. Günde beş vakit namaz vaktinde aynı cami minarelerinde nasıl ezan okunuyorsa ve namaz vaktinin girdiği bildiriliyorsa aynı vakitlerde bu saatte ezan okuyup namaz vaktini bildirmektedir. Dijital ezan okuyan saat adından da anlışılacağı gibi dijital ve otomatiik bir saattir. Dijital ezan okuyan saatin kullanımı gayet kolaydır. Her yaş grubundan insan başkasına ihtiyaç duymadan dijital ezan okuyan saati kendi başına kullanabilir. Dijital ezan okuyan saat portatif ve kolay taşınabilirdir. Böylece seyahate çıkarken isterseniz çantanızda bile taşıyarak gittiğiniz yere götürebilirsiniz dijital ezan okuyan saati. Ayrıca bu özelliği sayesinde ister masa üstünde isterseniz duvara asarakta kullanabilirsiniz.

Dijital ezan okuyan saatin teknik özelliklerini almak ve kullanmak isteyenler açısından bilgi vermek amaçlı şöyle sıralayabiliriz;

  1. Asya ve Avrupa ülkelerinden 2000 tane şehrin ezan vakitlerini otomatik olarak hafızasında tutar,
  2. Diyanetin ezan saati baz alınarak 5 vakit ezan okumaktadır,
  3. Mekke, Medine, Türk, Endonezya, Morocco, El aksa, Malezya ve Ekolu ezanı olmak üzere hafızasında 8 ayrı makamda ezan sesi bulunmaktadır. İstediğiniz makamı seçip ezan dinleyebilirsiniz.
  4. Dijital ezan okuyan saati çok fazla elektrik ve enerji harcamadan sadece 2 adet kalem pille yada prize bağlayarak kolaylıkla çalıştırabilirsiniz.
  5. Dijital ezan okuyan saati cami malzemeleri satan mağazalarda ve islami marketlerde yada online alış veriş sitelerinde bulabilirsiniz.

dijital-ezan-okuyan-saat-