Zikir Seccadesi

By | 24 Aralık 2014

zikir-seccadesiİslamiyetin beş şartı bulunmaktadır. Müslüman olan herkes yaşantısını islamiyetin beş şartına uygun olarak yaşamak zorundadır. Bu beş şarttan belki de en önemlisi namaz kılmaktır. Her müslüman emredilen yaştan itibaren namaz kılmaya başlamak zorundadır.

Namaz öyle gelişi güzel kılınmaz. Namaz kılmanın belli bir tadili erkanı vardır. Doğru şekilde namaz kılmayı öğrenmek her müslümanın birinci  vazifelerinden biridir.

Namaz kılmayı dini eğitim veren kurslardan, okullarda din kültürü derslerinden, hocalardan, namaz ilmihal kitaplarından ve aile büyüklerinden öğrenebilirsiniz.

Bunun dışında en son teknolojinin ürettiği Zikir Seccadesi sayesinde de namaz kılmayı kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Zikir Seccadesini kullanmak çok kolaydır. Zikir Seccadesinin yanında satılan kullanma kılavuzunu ilk kullanımdan önce dikkatlice okuyunuz. Namaz kılmaya başlamak için Zikir Seccadesini namaz kılacağınız yere seriniz. Zikir Seccadesinin yanında bulunan aparatı yanınıza alınız ve hangi vaktin namazını kılacaksanız aparattan o namazı seçiniz. Daha zikir-seccadesi-sonra tekbir ile başlayarak Zikir Seccadesinin talimatları doğrultusunda namazınızı kılmaya başlayınız. Zikir Seccadesinin namaz kılma esnasında okuduğu duaları sizde tekrar ederek doğru bir kıraatle namazınızı tam ve eksiksiz kılınız.

Zikir Seccadesini tüm hac umre satış mağazalarından ve online alış veriş mağazalarından temin edebilirsiniz. Zikir Seccadesini güvenli ve keyifli alış verişin adresi olan ihvan.com.tr internet sitesinden de taksitli ödeme ve kapıda ödeme seçenekleri ile kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.