Zikir Seccade Fiyat

By | 13 Nisan 2015

Zikir seccade namaz kılmayı öğretmek için tasarlanmış seccadenin en yeni modelidir. Zikir Seccade her yaş müslümanın kolaylıkla namaz kılmasını tam ve eksiksik olarak öğrenmesini sağlayacak biçimde tasarlanmıştır. Diyebiliriz ki zikir seccade kullanımı çok basit bir işlemdir. Hem çocuklar hem de yaşlılar bile zikir seccadeyi kolay bir şekilde kendi kendilerine çalıştırarak kullanabilirler.

zikir-seccade-fiyatZikir seccade değişik kumaşlardan imal edilen bir seccadeye monte edilmiş cihaz ile oluşmuştur. Zikir seccadenin seccade kısmı bilinen normal bir seccadedir. Cihaz ise elektronik bir alettir. Cihazda namazın tam kılınışı ve namaz sureleri kayırlıdır. Cihazın üstünde ki tuşlara basarak cihaz çalışır. Sizde cihaza uyarak namazınızı kılabilirsiniz.

Zikir Seccade Fiyat olarakta çok yüksek meblağlarla satılmamaktadır. Zikir Seccade Fiyatı seccade kısmının kumaşının dokunuşuna göre değişiklik gösterir. Klasik seccadeden imal edilen Zikir Seccade Fiyat olarak en düşük olandır. Tafta birinci sınıf kadife gibi seccadeden imal edilen Zikir Seccade Fiyat olarak en yüksek fiyalılardandır.

zikir-seccade-fiyat-Zikir Seccade Fiyatlarının farklı farklı olması her kesimin kendine uygun olan Zikir Seccade Fiyatı ile zikir seccade sahibi olmasını sağlar.

Zikir Seccade Fiyatları hem uygun hem de ödeme kolaylığı sağlayan www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden satın alınabilir.