Zayıflamak için okunacak esmalar

By | 21 Haziran 2019

ZAYIFLAMAK İÇİN OKUNACAK ESMALAR

(134) Es-Samed

(903) El-Kabid

(550) El-Mukiyt

Es-Samed: Her şey ve herkes kendisine muhtaç olan, kendisi hiçbir şeye ve hiçbir kimseye muhtaç olmayan. Başka bir anlamda, dertlerin, kederlerin, istek ve ihtiyaçların verilip giderildiği tek kapı, tek müracaat kapısıdır. Şimdi bu isimlerinin anlamlarını kafamıza yerleştirip düşünelim: Bizim İhtiyâcımız olan her şey İçinde var mi, yok mu.’ Elbette var. o halde bu esmâları, anlamlarını düşünerek çekersek, zayıflar mıyız, zayiflamamaz mıyız?

Ben yine elbette zayıflarız diyeceğim. Çünkü ayni zamanda zayıflama yardımını istiyoruz, o halde gayret bizden yardim Allah’tandır dinimizde az yemek az uyumak az konuşmak esastır Çünkü çok yemek kilo yapar, çok uyumak gaflet kazanmaya sebep olur çok konuşmak da günah kazanmaya sebep olur. çok günah da cehennemin yolunu açar.

Bu yüzden bunların hepsi nefsimize hakim olup hem günahı hem kiloyu hem gafleti azaltmayı hatta yok etmeyi idealinde kalmayı gerektirir. atalarımızın dediği gibi her şeyin azı karar çoğu zarardır.

Diğer Dua Ve Havas Kitaplarımız


Bu ürünü ihvan.com.tr en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.