Yasin Yayınevi

By | 23 Aralık 2014

yasin-yayıneviYasin Yayınevi bünyesinde bir çok kitabın yayını yapan misyon olarak kendini ilme hizmeti görev edinmiş sektörünün önde gelen yayın evlerinden biridir.

Yasin Yayınevi Kuran ve Yasin dışında bir çok islami eserin de yayınlanmasını görev edinmiştir. Yasin Yayınevi hizmete 1994 yılında başlamıştır ve o tarihten beri aralıksız olarak İslamiyete ve tüm müslümanlara hizmet etmektedir.

Yüce dinimiz İslam hakkında okuyucularına birinci elden doğru bilgi sunmayı kendine görev edinen yayınevi inanç, ibadet, sosyal aile hayatımız ve daha birçok alanda geniş bir yelpazeye yön veren pek çok kaliteli eserin vücuda gelmesine vesile olmuştur. Bu önemli alanlarda insanımızın ihtiyaçlarını gidererek hem okuyucuların takdirini kazanmış hem de hizmette hak ettiği yeri almıştır.

yasin-yayınevi-

Yasin Yayınevine ait kitapları kendi satış noktalarında anlaşmalı olduğu bayilerinde, islami eserler satan dini kitap evlerinde, kütüphanelerde ve online alış veriş siteşerinde kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yasin Yayınevine ait kitapları ayrıca online alış verişte dini içerikli kitaplar denince ilk akla gelen www.ihvan.com.tr adresinden de temin edebilirsiniz. Yasin Yayınevi kitaplarını ihvan.com.tr de inceleyebilir, arzu ederseniz canlı destek ekibinde ki arkadaşlardan gerekli bilgileri alalabilir ve kapıda ödeme taksitli ödeme gibi seçeneklerle ve hızlı kargo avantajıyla sipariş verebilirsiniz.