Umre Kıyafetleri Satan Siteler İçinde En Çok Çeşit Bizde

By | 21 Haziran 2019

Umre Kıyafetleri Satan Siteler İçinde En Çok Çeşit Bizde

Umre Kıyafetleri Satan Siteler İçinde En Çok Çeşit Bizde

Umre ibadeti, bilindiği üzere kutsal topraklara Hac mevsimi dışında yapılan ziyaretlerdir. Aynı Hac gibi, durumu müsait olan her Müslüman için farzdır. Her mevsim yapılabilir. Hac ibadeti ile de pek çok açıdan benzerlik gösterir. Hac sırasında yapılan ibadetlerden bazıları Umre sırasında yapılmasa da, geri kalan tüm hususlar birebir aynıdır. Umre kıyafetleri de bu hususlardan biridir. Hac kıyafetleri ile umre kıyafetleri arasında bir farklılık yoktur. İkisinde de, ihram denen özel kıyafetler giymek gereklidir. İhram modelleri, aslen erkekler için üretilmiş özel bir giysidir. Beyaz, dikişsiz ve iki parça kumaştan oluşur. Kadınlar için ayrı bir giysi tanımlanmış değildir.

Umre Kıyafetleri Satın Al

Yani kadınlar için ihrama girme zorunluluğu yoktur. Tesettür kurallarına uygun ve temiz gündelik kıyafetlerini kullanmaları mümkündür. Ancak uygulama da, kadınlar da ihram benzeri umre kıyafetleri kullanmaktadır. Umre kıyafeti alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Kumaş türü ve kalitesi, bunlar arasında en önemli olandır. Kutsal topraklar son derece sıcak bir iklime sahiptir ve rahat edebilmek için saf, kaliteli pamuktan imal edilmiş umre kıyafetleri kullanmak şarttır. İhvan web sitesi, bu özelliğe sahip kaliteli ve rahat umre kıyafetleri konusunda en çok sayıda çeşidi içermektedir. Hac ve umre kıyafetleri kategorimizde, birbirinden kaliteli onlarca model bulunmakta olup, her biri ücretsiz kargo ile adresinize dek teslim edilmektedir.

https://www.ihvan.com.tr/bayan-hac-umre-kiyafetleri

Hac ve Umre Kıyafetleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.