Umre Kıyafet Modellerinde Stoklar Güncellendi

By | 21 Haziran 2019

Hac ve Umre Kıyafetleri

Umre Kıyafet Modellerinde Stoklar Güncellendi

Umre, bilindiği üzere “ziyaret” anlamına gelen bir sözcüktür. Aynı zamanda Müslümanların Kâbe’yi hac mevsimi dışında ziyaret etmelerine verilen isimdir. Hac gibi bir zaman sınırlaması olmadan ihrama girerek Kâbe’yi tavaf, sa’y etmek ve tıraş olmaktan ibarettir. Umre ibadeti, bazı mezheplere göre sünnet, bazılarına göre ise farzdır. Herhangi bir zamanda yapılabilir. Ancak Hac ve umreyi peş peşe yapmak tavsiye edilmektedir. Umre sırasında, aynı hac gibi umre kıyafetleri giyilir. Umre kıyafetleri, aynı hac ibadetinde olduğu gibi ihram modelleri şeklindedir. Mikat’tan ihramsız geçilemediğinden, daha uçağa binmeden dahi ihrama girmek tavsiye edilmektedir.

Hac ve Umre Kıyafetleri Satın Al

Umre kıyafeti modelleri, yani İhram, beyaz renkte ve dikişsiz bir elbisedir. Kadınlar için tesettür kurallarına uygun normal elbise, eldiven, çorap, ayakkabı caizdir. Ancak uygulamada, onlar da ihram benzeri uzun umre kıyafetleri tercih etmektedir. Umre kıyafetleri, say yapıp tıraş olana dek giyilmelidir. Umre kıyafetlerinin kaliteli pamuktan yapılmış ve kullanışlı olması gereklidir. Zira kumaş kalitesi ne kadar yüksek olursa, sıcak havayla baş etmek o derece kolay olacaktır. Hem kaliteli ve hem de uygun fiyatlı umre kıyafetleri bulmak için İhvan web sitesini tercih etmeniz mümkündür. Hac ve umre kıyafeti modellerimiz, son derece avantajlı koşullarla satışa sunulmuştur. Hac ve umre seti şeklinde ve ihtiyacınız olabilecek tüm ürünlerin bir araya getirildiği özel setlerimiz de mevcuttur.

Hac Umre Kıyafet Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.