Umre Kıyafetleri Nereden Alınır

By | 21 Haziran 2019

Umre için Kıyafetler Nereden Alınır

Umre İçin Kıyafetler Nereden Alınır?

Umre, bilindiği üzere Hac ziyaretinin hemen hemen aynısı olup, Hac mevsiminde yapılmaması ve bazı ibadetlerin gerçekleştirilmemesi ile farklılık gösterir. Bunlar dışında, Hac ibadeti için gereken şekil şartları, umre ziyareti için de geçerlidir. Bunların başında da, elbette umre kıyafetleri gelmektedir. Umre kıyafetleri, erkekler için ihram modellerinden ibarettir. Bilindiği üzere ihram, iki parçadan oluşan, dikişsiz beyaz örtüye verilen isimdir. Kadınlar için ayrı ve özel bir umre kıyafeti yoktur, tesettürkurallarına uymak şartıyla günlük kıyafetlerini giyebilirler.) İhram, bir kıyafetten çok daha fazlasıdır ve “ihrama girmek” tabiri de bunu göstermektedir. Erkekler ihram içindeyken kavga edemez, küfür edemez ve hareketlerine çok dikkat eder. Yine, sakallarını tıraş etmemesi ve tırnaklarını kesmemesi de beklenir. Ancak en önemlisi, kutsal topraklar adım atmadan önce ihrama girme zorunluluğudur.

İhram Modelleri Satın Al

Bu nedenle, umre için kıyafetler nereden alınır sorusu önemli ve umreye giden herkesin sorması gereken bir sorudur. Cevabı ise, yurt içindeki hac malzemeleri alışverişi mağazaları şeklindedir. Gerçekten de, ihram modelleri ve diğer umre malzemelerinin yola çıkmadan önce satın alınması hem işinizi kolaylaştıracak ve hem de daha uygun fiyatlar elde etmenizi sağlayacaktır. Umre malzemeleri alışverişi için İhvan web sitesini tercih etmeniz halinde, ücretsiz kargo, kapıda ödeme, çok düşük fiyatlar ve üstün kalitede üretilmiş malzemeler gibi sayısız avantaj elde etmeniz mümkündür. Bu nedenle umre için kıyafetler nereden alınır sorusunun cevabı, her zaman olduğu gibi İhvan web sitesidir.

Hac Umre Kıyafet Modelleri için Tıklayın

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptan alımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.