Ucuz Terlik

By | 12 Kasım 2014

Terlik insanların yaşamlarında her an kullanabilecekleri bir ayakkabı modelidir.  Terliğe olan ihtiyaçtan dolayı terlik sektörü çok gelişmiştir. Eskiden ayakkabı firmaları yan ürün olarak terlikte üretirken şimdilerde ise sadece terlik üretimi üzerine kurulmuş terlik firmaları da bulunmaktadır. Sektörün gelişmesiyle birlikte tabi bu işin kolaycıları da yani sahte ucuz terlik üretenleri de türemiştir. Özellikle kaliteli firmaların moda olan terlik modelleri bire bir kopyalanarak ama malzeme olarak adi malzeme kullanılarak ucuz terlik modelleri piyasaya sürülmüştür.

ucuz-terlikUcuz terlik modellerine daha ziyade çin malı tabir ettiğimiz kalitesiz ürünlerde rastlamaktayız. Her ne kadar görüntü olarak çin malı ucuz terlikler ilgimizi çekse de kullanım rahatsızlığı ve çabuk deforme olması gibi olumsuz faktörleri düşünüp bu tarz terlikler alıp kullanılmamalıdır. Ayrıca ucuz terliklerin yapım malzemesi olarak kimyasal lastiklerin yada yapay derilerin kullanıldığı yapılan incelemeler sonucu ortaya çıkmıştır. Kimyasal ürünler hem sağlığımızı tehdit eder hemde atık olması durumunda çevreye zarar verir. Bu konularda ucuz terlik tercih etmeden önce göz önüne alınması gereken önemli konulardandır.

ucuz-terlik-Mali açıdan bütçenizde kısıtlamanız varsa ve ucuz terlik almak istiyorsanız yapacağınız en doğru seçim seçkin firmaların kaliteli terlik modellerini sezonunda değilde sezon sonu indiriminde alıp kullanmaktır. Sezonuna göre sezon sonunda neredeyse yarı yarıya mal edeceğiniz indirimli ucuz terlik modelini hem rahat kullanabilir hem de sağlık açısından hiç bir problem yaşamazsınız.